ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις επιδόθηκαν σε πομπώδεις διακηρύξεις συμφώνως προς τις οποίες έθεταν την κρατική διαφθορά ως τον υπ’ αριθμόν ένα εχθρό τους. Κατά τραγική ειρωνεία, η ιστορική εμπειρία κατέδειξε πως ο χαρακτηριζόμενος ως υπ’ αριθμόν ένα εχθρός μεταβλήθηκε αίφνης στον υπ’ αριθμό ένα φίλο και σύμμαχό τους!

Από τον κανόνα των “σφοδρών πολέμιων” της διαφθοράς δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει η αριστερά. Μια αριστερά η οποία προ των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, οπότε και ανέλαβε την εξουσία στην Ελλάδα, δεν δίστασε να οικιοποιηθεί συνθήματα των Ελλήνων Εθνικιστών τα οποία είχαν κερδίσει την υποστήριξη σημαντικού τμήματος της κοινής γνώμης και δη των λαϊκών εκείνων στρωμάτων τα οποία είχαν πληγεί ιδιαιτέρως από τους μνημονιακούς νόμους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σύνθημα “οι κλέφτες στη φυλακή!”, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε ευρεία έκταση από τη Χρυσή Αυγή, υιοθετήθηκε από τους πολιτικάντηδες της αριστεράς (και από τον συνεργό τους Πάνο Καμμένο), προκειμένου να εξαπατηθούν οι συμπατριώτες μας και να σχηματιστεί η ψευδής εικόνα μιας υποτιθέμενης αριστερής σταυροφορίας κατά των διεφθαρμένων.

Πράγματι, ένα καθ’ όλα σεβαστό κομμάτι του 36% του εκλογικού σώματος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 2015, έπεσε θύμα της μαζικής προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης και της αναγνωρισμένης πλέον ικανότητας των αριστερών να μετατρέπουν το μαύρο σε άσπρο. Η μετεκλογική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, προκάλεσε τέτοιου μεγέθους σοκ στους ψηφοφόρους του, ώστε ένα μεγάλο κομμάτι όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχει εγκαταλείψει το κόμμα της αριστεράς αλλά να διστάζει να ακολουθήσει κάποια άλλη πολιτική δύναμη, φοβούμενο πως θα εξαπατηθεί εκ νέου, όπως συνέβη το 2015.

Το περίφημο “οι κλέφτες στη φυλακή” που ούρλιαζαν οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι της αριστεράς έμεινε φυσικά κενό γράμμα. Έμεινε δε γράμμα κενό διότι ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ και το σύνολο της αριστεράς υπήρξε και παραμένει βασικός πυλώνας του βαθιά διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού Κράτους. Όπως λοιπόν η ολιγαρχία του πλούτου παρέμεινε ανέγγιχτη επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έτσι και το πολιτικό κατεστημένο που διακρίθηκε στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος και στην καταλήστευση των δημοσίων ταμείων αφέθηκε ασύδοτο, να συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.

Τούτη την εβδομάδα, εισήχθη από την κυβέρνηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής σχέδιο νόμου υπό τον βαρύγδουπο τίτλο “επείγουσες ρυθμίσεις για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και άλλες διατάξεις”, σχέδιο νόμου που αφορά τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, το περίφημο “πόθεν έσχες”. Μετά από 3,5 έτη διακυβέρνησης, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διατυμπανίζουν πως το εν λόγω σχέδιο νόμου θα συμβάλλει στην πάταξη της κρατικής διαφθοράς… Ψεύδονται ξανά!

Η Χρυσή Αυγή έθεσε το καίριο ερώτημα: Για ποιον λόγο το πόθεν έσχες δεν απέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τους κρατικούς αξιωματούχους που λαδώθηκαν στα εξοπλιστικά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στη NOVARTIS και σε άλλα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα της τελευταίας δεκαπενταετίας; Για ποιον λόγο δεν ήταν παράβαση του νόμου το πόθεν έσχες Υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ένα εκατομμύριο Ευρώ;

Αρκεί κανείς να δει την περίπτωση τέως υπουργού Αμύνης επί κυβερνήσεων κλεφτοΠΑΣΟΚ, του κόμματος το οποίο δίδαξε την πολιτική διαφθορά και στα ταμεία του οποίου εισέρρεε μαύρο χρήμα κατά δήλωση Τσουκάτου, για να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα. Τί απέγινε με το κλεφτοΠΑΣΟΚ; Ο διεφθαρμένος υπουργός καταδικάσθηκε και σήμερα είναι ελεύθερος, ενώ τα συντρόφια του προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες: οι μισοί έγιναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και εξακολουθούν σήμερα να κυβερνούν, ενώ οι άλλοι μισοί ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν αύριο με τη Νέα Δημοκρατία!

Το σύνθημα “οι κλέφτες στη φυλακή” δεν εφαρμόστηκε ποτέ από την αριστερά μα παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εξαιτίας αυτών των κλεφτών ένας ολόκληρος Λαός στραγγαλίζεται οικονομικά. Ας γίνει τουλάχιστον το πάθημα μάθημα και εκείνοι που ειλικρινά απογοητεύτηκαν από την έκταση των ψευδών διακηρύξεων της αριστεράς ήρθε η ώρα να τιμωρήσουν το σάπιο Καθεστώς των διεφθαρμένων, στηρίζοντας την μόνη πολιτική δύναμη που έχει κηρύξει τον πόλεμο στη διαπλοκή και τη διαφθορά και γι’ αυτό πολεμάται λυσσαλέα!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!