ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ! ΑΠΟ ΤΑ 142 «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΑ 40… ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ!

Άσκημα τα νέα για τα πάσης φύσεως συντρόφια, από την Χίο. Δε φτάνει που έφαγαν το πρώτο χαστούκι από σχεδόν όλους (1.130!) τους γονείς των Ελλήνων μαθητών του νησιού, τώρα τρώνε και δεύτερο! Αυτή τη φορά, από τους γονείς των «προσφυγόπουλων»!  

Έτσι, μόλις 40 «προσφυγόπουλα» από τα 142 που είχε ανακοινωθεί αρχικά θα ενταχθούν στις περιβόητες «Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων», που θα λειτουργήσουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείου Χίου, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο και στο Δ.Σ. του Κάμπου, με ημέρα έναρξης την Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σ’ αυτή τη «φουρνιά» ήταν πολλά τα κορίτσια και παρά το… ψηστήρι του κομμουνισταριού, οι γονείς δεν έδωσαν άδεια να πάνε σχολείο, για να μην… διαφθαρούν. Βλέπετε, οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι φανατικοί ισλαμιστές!

Κι όπως μαθαίνουμε, κλαίει και οδύρεται η κομμούνα του νησιού (και των «κεντρικών», που διαχειρίζεται τα κονδύλια…), γιατί λιγότερα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία σημαίνει και λιγότερα κονδύλια για φάγωμα! Καλά να πάθετε, κουκούδια!