ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟ ΤΟ «PLAN B» ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Μια ακόμα επιβεβαίωση ότι βρίσκεται με το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε σήμερα ο ψεκασμένος κομμουνιστής Ζουράρις, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και χαρακτηρίζοντας «ανεδαφική και ατελέσφορη» την –δήθεν!- εναλλακτική πρόταση του Καμμένου για το Σκοπιανό που παρουσίασε (;) στον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, προσθέτοντας τα εξής:

«Η πλειοψηφία της συγκυβέρνησης είπε ότι συνεχίζει την εφαρμογή του προσυμφώνου της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για να υπάρξει συνέχεια σε μία εναλλακτική πρέπει να συμφωνήσει η συγκυβέρνηση. Η πολιτική αντιδικία έχει παιδικότητα. Δεν είναι για ενήλικες ανθρώπους, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα». 
Επιπλέον, ο Ζουράρις υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από τους ΑΝΕΛ πρόταση δυσπιστίας που μπορεί να έρθει από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης», αποκλείοντας κάθε περίπτωση ανατροπή της κυβέρνησης – που αφήνει να εννοηθεί ο Καμμένος. 

Τέλος, ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί με τους ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ο Ζουράρις το επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς: «Είναι τα πάντα ανοικτά». 

(ΥΓ): Ο τελευταίος ψεκασμένος που θα φύγει από το καμμενάδικο να κλείσει την πόρτα!