ΤΣΙΡΚΟΥΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΝΟ 2)! ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ 3 ΝΕΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΗΔΗ!

Με δυο… tweets απάντησε ο… ταρατατζούμ καπετάν-Πάνος στους –παραμύθι κυρά μου!- «επικριτές» του, που κρατάνε τα μπόσικα της εκλογικής βάσης του αριστερισμού, που… σοκαρίστηκε με το «κάθε πόλη και αμερικάνικη βάση», που ξεστόμισε στις ΗΠΑ.     

Κατ’ αρχάς, λοιπόν, ο καπετάν-Πάνος διαψεύδει τη φυλλάδα των Ιών, που έγραψε ότι ο… πρωτοκαπετάνιος Τσίπρας του τηλεφώνησε και του ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες έδωσε σε τόνο… απολογητικό.  

Όπως λέει ο… ταρατατζούμ δεν έχει μιλήσει με τον Τσίπρα γιατί «δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα».

Εννοώντας βεβαίως, πως το «κάθε πόλη και αμερικάνικη βάση» είχε προσυμφωνηθεί με τον Τσίπρα.

Μάλιστα, ο… ταρατατζούμ υποστηρίζει –και πολύ σωστά!- πως οι αμερικανικές βάσεις «ήδη λειτουργούν» σε Λάρισα, Βόλο κι Αλεξανδρούπολη, ασχέτως αν δεν έχουν ονομαστεί επισήμως βάσεις.

Με λίγα λόγια, επιβεβαιώνεται η άποψη που έχουμε εκφράσει επανειλημμένα (και για τελευταία φορά εχθές…), πως αυτοί οι δυο πάνε… «πακέτο» και πως οι υποτιθέμενες… «διαφωνίες» τους έχουν να κάνουν με την αγωνιώδη προσπάθεια του… ταρατατζούμ για την πολιτική του διάσωση, χωρίς όμως ν’ αφήσει και την… αγαπημένη του υπουργική καρέκλα!