ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΙΟΥ, Γ. ΤΣΑΚΟΣ: ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ;

«Παραφωνία» στην… πολιτική ορθότητα, αποτέλεσε ο δημοτικός σύμβουλος Χίου, Γ. Τσάκος, στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την εκπαίδευση των «προσφυγόπουλων», στον απόηχο εξωδίκου που απέστειλαν σε κάθε «αρμόδιο» 1.130 γονείς μαθητών του νησιού, με το οποίο ζητούν η εκπαίδευση να γίνεται σε ειδικούς χώρους των hotspots.

Σήμερα, ο θαρραλέος δημοτικός σύμβουλος έδωσε χειμαρρώδη συνέντευξη στον Real FM.

Κατ’ αρχάς, χαρακτήρισε ”ανόητους” όσους τολμούν να συγκρίνουν τους ξεκληρισμένους από τις εστίες τους Μικρασιάτες του 1922, με τους Ασιάτες και Αφρικανούς δήθεν «πρόσφυγες» της εποχής μας:

«Με εξόργισε ότι η δημοτική επιτροπή παιδείας είπε ότι “ο χιώτικος λαός δεν ξεχνάει την υποδοχή και την ενσωμάτωση των προσφύγων του 1922”. Τόλμησαν αυτοί οι ανόητοι να συγκρίνουν τη γιαγιά μου, τη μάνα μου, τη θεία μου που ήρθαν εδώ 1,5- 2 ετών, με τούτους εδώ. Οι άνθρωποι του ’22 ήταν πραγματικοί πρόσφυγες, Έλληνες από τα γεννοφάσκια τους. Δεν δέχομαι τους πρόσφυγες του ’22 να τους συγκρίνει με αυτούς εδώ. Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες. Όλοι οι Χιώτες είναι εξαγριωμένοι».

Εν συνεχεία, ο κ. Τσάκος είπε ότι «αυτοί δεν είναι μετανάστες, υπάρχει σχέδιο να ρημάξουν τους Έλληνες. Τι δουλειά έχει ο μαύρος; Δεν είμαι ρατσιστής που τον λέω μαύρο, γιατί είναι μαύρος. Μας χωρίζει το χρώμα.  Να πάνε στα σπίτια τους, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση. Η Ελλάδα είναι κατεστραμμένη. Αυτό εδώ είναι εισροή ανθρώπων που θέλουν να κατακλύσουν την Ευρώπη. Δεν είναι μετανάστες, υπάρχει σχέδιο να μας ρημάξουν. Οι προδότες πολιτικοί μας έφεραν την οικονομική εξόντωση. Τώρα πάνε να μας εξαθλιώσουν κοινωνικά. Οι πιο πολλές που κυκλοφορούν εδώ είναι γκαστρωμένες. Θα γίνει επιμειξία. Ήδη έχουν αρχίσει και παντρεύονται με Αλβανούς, Αλβανές. Τώρα μας ήρθαν και οι έγχρωμοι. Οι περισσότεροι γονείς των παιδιών μας είπαν όχι στα σχολειά μας, να τους πάνε αλλού«.

Εύγε για τις πολύ ξεκάθαρες απόψεις του!