Ο MISTER TSIPRAS, Ο… ΗΧΗΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ… ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εξάμηνο της «πρώτης φοράς αριστερά», με την ντεμέκ «υπερήφανη διαπραγμάτευση», τις «ανάσες αξιοπρέπειας» και τα.,.. ηρωικά «Go back κυρία Μέρκελ» (που ήταν μέρος του στημένου παιχνιδιού για να καταλήξουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μνημονιοσχίστες στο 3ο Μνημόνιο…), τα υπόλοιπα χρόνια δεν ξανακούσαμε κουβέντα περί διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, με το πρόσχημα πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα.

Ούτε από τον mister Tsipra, ούτε από τον Καμμένο του, ούτε από τον Παυλόπουλό τους.

Άχνα! Ούτε λέξη!

Τώρα που πλησιάζει η… λυπητερή, οι… ατρόμητοι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι (τρία σ’ ένα!), τις… ξαναθυμήθηκαν!

Έτσι, χθες, σε μια ακόμα στημένη παράσταση, με τον Γερμανό πρόεδρο, ο Παυλόπουλος έστειλε… «ηχηρό μήνυμα» (όπως λένε οι παπαγάλοι του κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του…), ότι «θεωρούμε νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες τις γερμανικές αποζημιώσεις».

Όποιος πιστέψει ξανά πως μέσα στην «τούρλα» της προεκλογικής περιόδου, οι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι διεκδικούν γερμανικές αποζημιώσεις κι όχι… ψηφαλάκια εύπιστων Ελλήνων, θα είναι μεγάλο κορόιδο! Πολύ μεγάλο κορόιδο!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, ο Παυλόπουλος ήταν το δεξί χέρι του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, ο οποίος «ρύθμισε» οριστικά, με την υπογραφή του, το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, καθιστώντας την μελλοντική διεκδίκησή τους να μοιάζει με ανέκδοτο, γιατί –όπως λένε και οι συστημικοί προφεσόροι «το κράτος έχει συνέχεια και οι υπογεγραμμένες συμφωνίες πρέπει να τηρούνται». Αυτά, γιατί πάει πολύ να μας δουλεύει κι ο Παυλόπουλος!

(ΥΓ) 2: Το μόνο που είναι πλέον διεκδικήσιμο, είναι το κατοχικό δάνειο, αλλά σιγά που θα τολμήσουν οι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι να πάνε –στα σοβαρά- κόντρα στην αφέντρα τους!