ΟΥΑΟΥ! ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ «ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ» ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Την βοήθεια του… ξένου παράγοντα ζήτησαν τα ορφανά του Τσαουσέσκου (ΣΥΡΙΖΑ), για να ασκήσουν πίεση –στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη»- για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής («Σκοπός είναι να σταλεί ένα ισχυρό αντιφασιστικό μήνυμα, καταδίκης της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, ανήμερα και της επετείου απελευθέρωσης της Αθήνας από τους ναζί», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ).

Έτσι, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής (στ’ αλήθεια, πολύ… σοβιετικός τίτλος!), Σκουρλέτη, παρακολουθεί σήμερα από τις 9:30 πμ, τη δίκη της Χρυσής Αυγής, στη δικαστική αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού.

Μαζί με τους Σκουρλέτηδες, είναι ο πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς και βουλευτής του Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι.

Τι μέρος του λόγου είναι ο «Γερμαναράς»***; Πρόκειται για ορφανό της Στάζι! Ο πατέρας του, ήταν «υπουργός» Πολιτισμού της κατεχόμενης από τους Σοβιετικούς Ανατολικής Γερμανίας, από το 1966 έως το 1973 και ο ίδιος ρουφιάνος της Στάζι. Εναντίον του οποίου, είχε γίνει έρευνα από Γερμανούς εισαγγελείς, διότι κατηγορείτο από θύματά του, πως τα τελευταία χρόνια πριν την πτώση του «Τείχους του Αίσχους», όταν και εργαζόταν ως δικηγόρος, κατέδιδε πελάτες του οι οποίοι ήταν πολέμιοι του κομουνιστικού καθεστώτος».

***Εντός εισαγωγικών το «Γερμαναράς», γιατί ο σύντροφος ανήκει στην «εκλεκτή» φυλή, κι απ’ τους δυο του γονείς. Γράφει σχετικά στο βιογραφικό του σημείωμα η Wikipedia:

«Both of his parents were of part Jewish ancestry, his paternal grandmother was Jewish, as was one of his maternal great-grandfathers».