ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΔΙΝΕΙ 6,85 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Ακόμα και να ήθελε η φράου Μέρκελ να δώσει στην Ελλάδα το υπόλοιπο του κατοχικού δανείου που της οφείλει (ένα μικρό μέρος του δανείου καταβλήθηκε το 1944…), δεν της περισσεύουν λεφτά, διότι έχει άλλες… προτεραιότητες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον νέο προϋπολογισμό που κατέθεσε προς ψήφιση στην γερμανική βουλή το υπουργείο Οικονομικών, θα διανεμηθεί το τεράστιο ποσό των 6,85 δισεκατομμυρίων ευρώ στις περιφέρειές της, για την «ενσωμάτωση των μεταναστών».

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται πως το γερμανικό κράτος θα δώσει στα ομοσπονδιακά κρατίδια το 2019 για τον «σκοπό», τα εξής κολοσσιαία ποσά:  € 2,44 δις για την ένταξη των «μεταναστών» μέσω μαθημάτων γερμανικής γλώσσας, € 1,8 δισ. για παροχές διαμονής τους και € 500 εκατ. για επιδοτήσεις κοινωνικών κατοικιών.

Τέλος, η απόφαση προβλέπει συνολικά 15 δισεκατομμύρια ευρώ να καταβληθούν σε κρατίδια και κοινότητες της Γερμανίας για «τη συνδρομή των μεταναστών».
Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι, δείξτε… κατανόηση. Ο σκοπός είναι… ιερός!