ΚΟΥΑΞ, ΚΟΥΑΞ! ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟ PLAN B» ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος άδειασε μεγαλοπρεπώς τον Πανοκαμμένο, όταν ρωτήθηκε για το εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του για το –υποτιθέμενο!- «Σχέδιο Β’» στο σκοπιανό. 
«Το υπουργείο Εξωτερικών μέσω του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου έδωσε απάντηση, εκεί μπορώ να σταματήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Κουίκ, μιλώντας στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο»).

Επιπλέον, ο Κουίκ υπενθύμισε ότι ήταν «από τους δημοσιογράφους που από το 1992, 1993 υποστήριζαν την θέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την σύνθετη ονομασία, απέναντι στις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά», αφήνοντας να εννοηθεί σαφώς ότι τάσσεται υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.
Όσον αφορά την επί 25ετία ονομασία του κράτους των Σκοπίων, ο Κουίκ υπενθύμισε στον Καμμένο ότι: «την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας -θέλω να το λέω όλο για να ξέρουνε όλοι ότι επί 25 χρόνια έχουμε την λέξη Μακεδονία μέσα σε αυτήν την ενδιάμεση Συμφωνία του ΟΗΕ…».

(ΥΓ): Φεύγοντας, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στους ΑΝΕΛ, να μην αρπάξει καμμιά… πούντα ο πρόεδρος Πάνος!