ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Πυρ ομαδόν κατά του συντρόφου Καμμένου, από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του παρδαλού συνονθυλεύματος, για τα όσα είπε στις ΗΠΑ περί… Σχεδίου Β΄ για το θέμα των Σκοπίων και την παραχώρηση τριών –κατ’ αρχάς- νέων στρατιωτικών βάσεων στους… φίλους μας τους Αμερικανούς.

Αλήθεια, υπάρχει πράγματι κυβερνητική κρίση ή μας δουλεύουν τα συντρόφια;

Σημαντική παρατήρηση: επισήμως, δεν υπάρχει καμμία ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά του Καμμένου και των λεγομένων του…

Πάμε παρακάτω…

Το ότι ο Καμμένος είπε στον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών περί του «Σχεδίου Β΄» για το σκοπιανό, δεν επιβεβαιώνεται από καμμιά επίσημη πηγή. Το πιθανότερο είναι ότι δεν του είπε τίποτα, αλλά ότι του ζήτησε την άδεια να πει ότι του είπε, για να εντυπωσιάσει τους αφελείς πρώην ψηφοφόρους του και να τους ξανακερδίσει.

Εις ότι αφορά τα περί βάσεων, ασφαλώς και τα είπε, κι αυτό αποδεικνύεται από το βίντεο που έχει δώσει στην δημοσιότητα το αμερικάνικο υπουργείο Αμύνης.

Κι όποιος πιστεύει πως είναι ποτέ δυνατόν να είπε κάτι τέτοιο, χωρίς προσυνεννόηση με τον Τσίπρα, είναι βλαξ!

Τι νόημα έχουν τότε οι τάχαμου «οργισμένες» αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοσιογραφικών παπαγάλων του αριστερισμού; Έχουν και παραέχουν, για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις στην αριστερή βάση του ΣΥΡΙΖΑ που… σοκαρίστηκε από το «κάθε πόλη και αμερικάνικη βάση»!