ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΑΝΤΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Προγραμματικές συμβάσεις, με τις οποίες η βουλή (δηλαδή, εσύ «κορόιδο» Έλληνα φορολογούμενε!) αναλαμβάνει «τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση» δύο μουσείων της δήθεν «εθνικής αντίστασης» (των Βελουχιώτηδων εαμοβουλγάρων!), στις Κορυσχάδες και την Παλαιά Βίνιανη Ευρυτανίας, υπέγραψαν ο κομμουνιστής Βούτσης και ο ψοφοδεξιός περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Μπακογιάννης. Όπως ανακοινώθηκε, στο έργο θα συμβάλλουν οικονομικά το υπουργείο Οικονομικών (δηλαδή, πάλι οι Έλληνες φορολογούμενοι!) και το Ίδρυμα Κόκκαλη – προς τιμήν του αρχισυμμορίτη Πέτρου Κόκκαλη, «υπουργού» στην βουλγαροκυβέρνηση του βουνού!

Ιδού και οι θριαμβευτικές δηλώσεις του ψοφοδεξιού Μπακογιάννη: «Αυτό που κάνουμε σήμερα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα μπροστά, για πολλούς λόγους». «Όπως ξέρετε, η Ευρυτανία, ο τόπος μας, ήταν ένα πεδίο μάχης. Κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου, κύλησε πάρα πολύ αίμα. Πολλοί από εμάς, γενιές ολόκληρες, έχουμε δώσει τη μάχη για την εθνική συμφιλίωση και την εθνική ενότητα, ο καθένας από το μετερίζι του, χωρίς ποτέ,  βεβαίως, να αποποιηθούμε των ιδεολογικών μας καταβολών ή των πολιτικών μας προελεύσεων. Με γενναιότητα παλέψαμε για την ανάγκη για διάλογο, για την ανάγκη να μάθουμε επιτέλους να συνυπάρχουμε, ακόμα και αν διαφωνούμε».

«Εθνική ενότητα» και «εθνική συμφιλίωση» μ’ αυτούς που πολεμούσαν για να αποκόψουν από τον εθνικό κορμό την Μακεδονία και την Θράκη, μ’ αυτούς που κατέσφαξαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, μ’ αυτούς που ακόμα και σήμερα ωρύονται πως «στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά». Αλήθεια, περιμένατε τίποτα καλύτερο από την ψοφοδεξιά;