1576 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΣΤΑ HOTSPOTS, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ 1.700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!

Εκτός από πηγή πλούτου για το «αλληλέγγυο» αληταριό, τα hotspots είναι και μια καλή ευκαιρία βολέματος της τσιπροκαμμενικής λετσαρίας!

Έτσι, σε 1.576 νέες προσλήψεις ημετέρων, εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, προχωρούν οι Τσιπροκαμμένοι, εκμεταλλευόμενοι κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ταλαίπωρων θυμάτων τους, που τα χειραγώγησαν να έρθουν στον ελληνικό «παράδεισο» και τους έχουν πετάξει στα ελεεινά και τρισάθλια hotspots.

Οι τσιπροκαμμενικοί «αλληλέγγυοι» που θα διοριστούν, θα πληρώνονται από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο έχει ήδη εκταμιεύσει περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ μέσω του προγράμματος «PHILOS», και αναμένεται να λάβει ακόμη 50 εκατομμύρια ευρώ από το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό (δε γλιτώνουμε με τίποτα, κι αυτούς εμείς θα τους πληρώσουμε!).

Όπως αναγράφεται στο σχετικό ΦΕΚ, οι νέες προσλήψεις θα διενεργηθούν άμεσα από τριμελείς επιτροπές του ΚΕΕΛΠΝΟ και θα κατοχυρωθούν από το ΔΣ του οργανισμού και όχι από το ΑΣΕΠ (αντιλαμβάνεστε με ποια κριτήρια θα γίνουν οι προσλήψεις…). Οι 1576 τσιπροκαμμενικοί που θα προσληφθούν, θα υπογράψουν 18μηνες συμβάσεις με τη δυνατότητα εξάμηνης παράτασης, ο δε μισθός τους θα είναι –κρατηθείτε!- 1.700 ευρώ το μήνα!!!