ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ 

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ο βιοπορισμός ανέκαθεν αποτελούσε μια καθημερινή και μόνιμη κοινωνική διαδικασία σε όλες τις οργανωμένες και πολιτισμένες ανθρώπινες κοινωνίες. Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε πολίτης ακολουθεί ένα επάγγελμα και εργάζεται αμειβόμενος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες αυτού και της οικογενείας του. Σε όλες όμως τις ανθρώπινες εκτός από τα παραγωγικά στελέχη, υπάρχουν και τα παράσιτα. Άτομα που ουδεμία τέχνη ασκούν, αλλά επιβιώνουν λάθρα με αμφισβητήσιμης σοβαρότητας, ανάγκης και ωφελείας δραστηριότητες τις οποίες αυτοί βαφτίζουν ως «κοινωνικό λειτούργημα». ‘Άτομα τα οποία  επιβιώνουν και πολλές φορές πλουτίζουν εξαργυρώνοντας κάποιες μοντέρνες θεωρήσεις, εναλλακτικές ιδέες και πρακτικές. Φυσικά αυτό επιτυγχάνεται χάριν στην συνδρομή και στην ανοχή μιας ιδεολογικά συγχυσμένης και συνειδησιακά πυορροούσας Πολιτείας. Ομιλώντας συγκεκριμένα για την Ευρωπαϊκή Ένωση διαπιστώνουμε ότι ενώ υπάρχουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα σε κάποια από τα κράτη μέλη της, ενώ το βιοτικό επίπεδο πολλών ευρωπαίων πολιτών έχει κατακρημνιστεί, ενώ  χρίζουν οικονομικής ενίσχυσης διάφοροι κρατικοί τομείς και φορείς, προκειμένου να οικοδομηθεί ένα κοινωνικό, ευημερούν κράτος, η Ευρώπη σπαταλά δισεκατομμύρια κονδύλια, άσκοπα και αλόγιστα, ενισχύοντας τα προαναφερόμενα παράσιτα το οποία καλύπτονται και παραλλάσσονται πίσω από ταυτότητες και ταμπέλες διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων. ΟΙ ΜΚΟ αποτελούν στην πλειοψηφία τους ένα σύγχρονο και πλέον αποτελεσματικό μέσο που δημιουργείται και οργανώνεται τις περισσότερες φορές, κάτω από την προστατευτική ομπρέλα κυβερνητικών στελεχών με σκοπό να παράγουν για το θεαθήναι ένα κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, που κατά βάση είναι αδιάφορο για τους φορολογούμενους πολίτες και που στην ουσία αποσκοπεί στην οικειοποίηση και υφαρπαγή των επιδοτήσεων και των ενισχυτικών οικονομικών κονδυλίων που απλόχερα χορηγεί η μαλθακή και υποτονική Πολιτεία.  Διότι τι όφελος και τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει ο Έλληνας ή ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης από την ΜΚΟ που επιδίδεται στη ανάπτυξη της καλλιέργειας ντομάτας στην Νιγηρία. Επίσης πολλές φορές έχει αποκαλυφθεί ότι πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται υψηλά ιστάμενα πολιτικά στελέχη, ενώ τις οικονομικές επιδοτήσεις διαχειρίζονται μέλη των οικογενειών τους, ως μέλη των ΜΚΟ.

Φυσικά θα ήταν εντελώς αδύνατο να μην ξεσπάσει στην Ελλάδα σκάνδαλο, όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών κονδυλίων που παραχωρήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση  για την αντιμετώπιση της κρίσης που προέκυψε λόγω της ανεξέλεγκτης εισβολής παράνομων μεταναστών στην Χώρα μας.  Ο ίδιος ο διευθυντής της διεύθυνσης υποδοχής και ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής, κύριος Ανδρέας Ηλιόπουλος, μίλησε για εικόνες ντροπής δηλώνοντας ότι εδώ και καιρό είχε γίνει φανερό ότι η διαχείριση των κονδυλίων δεν διενεργούνταν σωστά , υπονοώντας πιθανά έναν μη διαυγή τρόπο. Κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Ξένης Δημητρίου, η οποία διέταξε την Οικονομική Εισαγγελία να προχωρήσει σε έρευνα, όσον αφορά τη διαχείριση των κονδυλίων.

Είναι λοιπόν απελπιστικά απλό να συνειδητοποιήσουμε πλέον, ότι τα σύνορα στις στρατιές των παράνομων μεταναστών δεν άνοιξαν μόνο για λόγους διεθνιστικών και πολυπολιτισμικών ιδεοληψιών, αλλά και βάσει μιας προσπάθειας συνδυασμού του τερπνού, μετά του ωφελίμου.  Αν δεν άνοιγαν διάπλατα τα σύνορα δεν θα υπήρχαν ανεξέλεγκτες ροές, επομένως δεν θα δημιουργείτο μεταναστευτικό πρόβλημα και άνευ προβλήματος δεν θα υπήρχαν οικονομικά κονδύλια. Πιθανολογούμε ότι αν κάποιος ελέγξει δειγματοληπτικά τα στελέχη κάποιων ΜΚΟ που είναι επιφορτισμένες με τους καταυλισμούς των παράνομων μεταναστών θα διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ άεργα μέχρι πρότινος και αν η έρευνα του γίνει σε βάθος θα διαπιστώσει ότι πολλοί από αυτούς έχουν στενές σχέσεις με πολιτικά και κομματικά στελέχη της κυβέρνησης. Το ζητούμενο όμως είναι ότι για μια ακόμη φορά στήθηκε ένα φαγοπότι «ημετέρων», αλλά αυτή τη φορά στηρίχθηκε πάνω στον εγκληματικό σχεδιασμό κάποιων, που προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους, δεν δίστασαν να υπονομεύσουν την Πατρίδα, την πολιτισμική και φυλετική  καθαρότητα, καθώς και την καθημερινότητα των Ελλήνων Πολιτών.