Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ… ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΤΕ Θ’ ΑΝΟΙΞΕΙ;

Είχε χαθεί τις τελευταίες ημέρες ο τρίτος εταίρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ρουβίκωνα κι… ανησυχήσαμε. Εκεί που πιστεύαμε, λοιπόν, ότι ο σύντροφος Καλαϊτζίδης συνόδευε τον Καμμένο στην Αμέρικα, για «διαβουλεύσεις» με τα μεγάλα αφεντικά («καινούργιοι καιροί – καινούργια καθήκοντα», που θα’ λεγε κι ο σύντροφος Ζαχαριάδης…), νάτος, πετάχτηκε σήμερα, με ανάρτησή του στο Facebook, για να μας ενημερώσει ότι ο Ρουβίκωνας άνοιξε γραφείο στο… πανεπιστήμιο.

Ιδού και η σχετική ανάρτηση: «Ο Ρουβίκωνας θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Για επικοινωνία με την ομάδα, από σήμερα και κάθε Τετάρτη απο τις 10:00 έως 13:30 θα βρισκόμαστε στο στέκι μας στη φιλοσοφική σχολή του ΕΚΠΑ στην αιθουσα 516».

Μα στο πανεπιστήμιο βρήκες, σύντροφε Καλαϊτζίδη; Είναι τώρα να τρέχεις, εσύ, ολόκληρος συγκυβερνήτης, στις Φιλοσοφικές και στις Νομικές, αντί ν’ ανοίξεις σ’ έναν χώρο του Μαξίμου, του προεδρικού μεγάρου (αποκλείεται να είχε αντίρρηση ο σύντροφος Παυλόπουλος!), ή έστω και του Πενταγώνου; Ή μήπως ο… ακτιβισμός σου δεν σου επιτρέπει;