ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΜΠΕΡΝΤΕΣ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ… ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ’ ΜΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Δεν είναι μόνο αμερικανοπροδότες, είναι και μεγάλοι καραγκιόζηδες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με «διαρροή» στο ΣΥΡΙΖ-ΑΠΕ, ο ευρισκόμενος σε επίσημη επίσκεψη στη χώρα των μεγάλων αφεντικών του, συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρώπης, Γουές Μίτσελ και του παρουσίασε ένα δικό του… σχέδιο «για την αναχαίτιση της ρωσσικής επιρροής στα Σκόπια», στην περίπτωση που δεν περάσει από τη βουλή των Σκοπίων η Συμφωνία των Πρεσπών!!!  

Το… εναλλακτικό σχέδιο Καμμένου προβλέπει μια νέα συμφωνία με την «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (έτσι αναγνωρίζει σήμερα η Ελλάδα το σκοπιανό κρατίδιο…), στα πλαίσια μιας ευρύτερης αμυντικής συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα, Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία και Σερβία (θα τη φέρει κι αυτήν στον… ίσιο δρόμο!), κατά τρόπο που «θα αναχαιτίζει την ρωσσική διείσδυση στα Βαλκάνια και θα θωρακίζει την σταθερότητα στην Σκόπια. Όσο για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, το παραπέμπει στο… μέλλον, προφανώς όταν δεν θα είναι αυτός υπουργός.

Βέβαια, είναι άγνωστο αν αυτός ο αστείος τύπος παρουσίασε πράγματι τέτοιο σχέδιο στον Αμερικανό ή αν το’ βγαλε από την… κοιλιά του και το διέρρευσε για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης (προφανώς συμβαίνει το δεύτερο…), αλλά η επίσημη κυβέρνηση τον άδειασε κανονικότατα, με την παρακάτω δήλωση: «η ελληνική κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών. Σέβεται τις συνταγματικές διαδικασίες στη γείτονα και στηρίζει τις προσπάθειες του κ. Ζάεφ να υλοποιήσει τις προϋποθέσεις για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία». 
Σε κάθε περίπτωση, αυτό το πράμα που λέγεται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν είναι παρά ένας καραγκιόζμπερντές, μ’ έναν απίθανο τύπο που κάνει κάθε είδους καραγκιοζιλίκι για να μη χάσει την υπουργική καρέκλα του και το… μέλι της εξουσίας!