ΙΔΟΥ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 6 ΚΑΙ 7 ΕΤΩΝ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

Με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 55χρονου κτήνους από την Αλβανία, που συνελήφθη στη Ρόδο στις 16 Σεπτεμβρίου και έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Γρεβενών με την κατηγορία ότι από το 2007 ως τον Οκτώβριο του 2013 βίαζε τέσσερα ανήλικα κοριτσάκια από την ηλικία των 6 ή 7 χρόνων, μεταξύ των οποίων ήταν και μια ανιψιά του!
Πρόκειται για τον Σούλο Σένκα του Ιμπραήμ και της Φερίντε, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12, που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, που συμπλήρωσαν τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη και που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως τα 18 κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και ασέλγεια με αμοιβή ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη και που συμπλήρωσε τα 10, όχι όμως και τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Το τέρας είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ρόδου, όπου κρυβόταν μετά από το ένταλμα για αποπλάνηση παιδιών που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Τρικάλων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, τα θύματά του ήταν συγγενικά του πρόσωπα ή είχαν φιλικές σχέσεις με τις κόρες του! Έτσι, το καλοκαίρι του 2013 φέρεται να οδήγησε με αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία των Τρικάλων ένα 6χρονο κοριτσάκι και επιχείρησε να το βιάσει. Στη συνέχεια, προέκυψε ότι το 2009 είχε επιχειρήσει να βιάσει την 14χρονη -τότε- συγγενή του χωρίς να τα καταφέρει, αλλά τελικά την βίασε το 2013.
Λίγο αργότερα, μια 14χρονη -σήμερα- μαθήτρια που αποκάλυψε ότι ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 7 χρόνων! Ένα από τα θύματά του περιέγραψε ότι ο δράστης ασελγούσε δυο και τρεις φορές την εβδομάδα πάνω της, δίνοντάς της τρία ή τέσσερα ευρώ!

Μόλις αποφυλακιστεί (πολύ σύντομα, με τον νόμο Παρασκευόπουλου), να τον «υιοθετήσουν» τα κομμούνια που έχουν μικρά κορίτσια!