ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ: ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ πήγε –στα τέσσερα, στα τέσσερα!- ο ΗΠΑνθρωπος Καμμένος και του τα’ δωσε όλα!

Έτσι, μετά τη συνάντησή τους, Τζέιμς Μάτις, ύμνησε δεόντως τους γραικύλους των Αθηνών: «Ο κόλπος της Σούδας είναι ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια προσέγγισης στη Μεσόγειο και σε κάθε άλλο μέρος του ΝΑΤΟ. Και έχουμε πολύ στενή συνεργασία συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών μου επαφών με τον υπουργό Άμυνας. Η Ελλάδα είναι ένας σταθερός και εξαιρετικός σύμμαχος σε όλους τους τομείς από τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ως τη στήριξη που παρέχουν στις ναυτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και τη στρατιωτική μας συνεργασία συν τη διπλωματική μας συνεργασία στις Βρυξέλλες».

Τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον ενθουσιασμό του Αμερικανού για τα εν Αθήναις τσιράκια του;

Η πρόταση Καμμένου να δημιουργηθούν τρεις νέες μόνιμες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο Βόλο, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη – ή οπουδήποτε αλλού γουστάρουν οι πραγματικοί αφέντες αυτού του τόπου!

Αυτό δεν ανακοινώθηκε επισήμως βεβαίως από «ελληνικής» (γραικυλικής!) πλευράς, αλλά φρόντισαν να το βγάλουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί. Έτσι, στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ μετά τη συνάντηση των δύο υπουργών, ακούγεται καθαρά ο Καμμένος να λέει:

«Η Ελλάδα θεωρεί τις ΗΠΑ στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, τον μοναδικό θα τολμούσα να πω. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα οι ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στη χώρα σε μία πιο μόνιμη βάση όχι μόνο στον Κόλπο της Σούδας, αλλά επίσης στον Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη»!

Αυτή είναι η «πρώτη φορά αριστερά»! Υπάρχει ακόμα κανένας ΗΛΙΘΙΟΣ που να πιστεύει πως τα κομμούνια δεν είναι τα πιο κραγμένα τσιράκια των Αμερικανών που έχουν περάσει απ’ αυτόν τον τόπο;

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, γιατί οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί, ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την «αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης» και εκφράζουν την ευαρέσκειά τους για την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» των Τσιπροκαμμένων και των «λοιπών αντιρατσιστικών δυνάμεων»; Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, «ηλίθιε»!