ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ «ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ»: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ανάμεσα στα πολλά που συζητήθηκαν στην διαβόητη συνάντηση του ΗΠΑνθρωπου Καμμένου με το «λυσσασμένο σκυλί» (όπως είναι το παρατσούκλι του Αμερικανού υπουργού Αμύνης, Τζέιμς Μάτις…), ήταν και η πλήρης καταστροφή των ελληνο-ρωσσικών σχέσεων, την οποία «πέτυχε» (σπουδαίο «κατόρθωμα»!) η συγκυβέρνηση των Αμερικανοπροδοτών Τσίπρα και Καμμένου, με τις πρόσφατες απελάσεις των Ρώσσων διπλωματών.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του αμερικανικού Πενταγώνου, Ντέινα Γουάιτ, το «λυσσασμένο σκυλί», ευχαρίστησε τον Καμμένο «για τις πρόσφατες ενέργειες για την καταπολέμηση των κακοήθων ρωσικών δραστηριοτήτων στην περιοχή» και συμφώνησαν (τρόπος του λέγειν, αφού ο ένας διέταζε κι ο άλλος υπάκουε…) ότι «Ελλάδα και ΗΠΑ θα συνεχίσουν να θέτουν την Ρωσία υπόλογη για τις πράξεις της». 
Αυτοί είναι οι γραικύλοι της «πρώτης φοράς αριστερά» και οι συνοδοιπόροι της, που δεν διστάζουν να λειτουργούν κατά των ελληνικών συμφερόντων, προκειμένου να ευχαριστήσουν τα υπερατλαντικά αφεντικά τους! Υπάρχει μήπως κάτι που δεν καταλαβαίνετε;