ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ :ΈΝΑ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, η μόνη – δυστυχώς – παράταξη, κατέθεσε ένα κερί για την Παναγιώτα Ευθυμίου στον τόπο όπου ο σεσημασμένος κακοποιός της αφαίρεσε την ζωή και ευχήθηκε να είναι το τελευταίο θύμα ενός ακήρυχτου πολέμου που έχει ξεσπάσει στην πόλη, όπου οι εγκληματίες καλύπτονται από την αδιαφορία μας και την ανοχή της εκάστοτε διοίκησης.
Μια ενοχή,  που μετατρέπεται σε συνενοχή.
Όσοι παρακολουθούν δελτία ειδήσεων συνειδητοποιούν πως κάθε 10-15 μέρες ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια ιστορία που ντροπιάζει όλους μας.
Τέτοιες δράσεις, σαν την αποψινή που πραγματοποίησε η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, δεν τις έχει συνηθίσει ο τόπος μας, ο οποίος έχει μάθει να προσπερνά τα περιστατικά, να λέμε πόσο λυπόμαστε και μετά κάθε τι να ξεχνιέται γιατί κάτι άλλο έχει συμβεί.
Εμείς δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε αμείωτα τον αγώνα μας, και μόνοι και μετά πολλών, θα κάνουμε το καθήκον μας. Ο κάθε πολίτης ας κάνει το δικό του…
Υ.Γ. Η Παναγιώτα είχε δυο παιδιά, 18 και 15 ετών και έναν σύζυγο τετραπληγικό.
Προτείνουμε στον Δήμαρχο, να προσλάβει τον 18χρονο σε μια θέση να κερδίζει το ψωμί της οικογένειας του και τον μικρό να του βρει μια θέση στο φροντιστήριο που θα συνεργάζεται ο Δήμος  – με δαπάνη του δήμου ή και χορηγία – ώστε το παιδί να καταφέρει να κάνει τις σπουδές που θέλει.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την λιτή εκδήλωση προς τιμήν της άτυχης Παναγιώτας:
Share This: