ΠΟΣΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; 20 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 40!

Σύμφωνα με την περιβόητη Συμφωνία Τουρκιάς-ΕΕ, όσα «προσφυγάκια» εισβάλλουν στην Ελλάδα από απέναντι και λαμβάνουν άσυλο θα προωθούνται στην ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι να επιστρέφονται πίσω στην Τουρκία, ως «ασφαλή τρίτη χώρα».

Κατά πόσο όμως εφαρμόζουν το δεύτερο κομμάτι της Συμφωνίας οι Τσιπροκαμμένοι «αλληλέγγυοι»;

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, κάθε μήνα του τρέχοντος έτους επεστράφησαν στην Τουρκιά κατά μέσο όρο… είκοσι (20) «προσφυγάκια» και μόνο τον Σεπτέμβριο επέστρεψαν καμμιά σαρανταριά!!!

Δηλαδή στην ουσία, επιστρέφουν μόνο όσοι θέλουν να επιστρέψουν και κανένας άλλος!

Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:

1ον) Λόγω της ιδεοληψίας των συριζοκαμμενικών, που αποστρέφονται τις απελάσεις.

2ον) Διότι, όσα «προσφυγάκια» έχουν πάρει μία αρνητική απάντηση στο αίτημά τους για άσυλο είναι σιγουρεύονται ότι οι αιτήσεις τους θα απορριφθούν και σε δεύτερο βαθμό και… εξαφανίζονται μέσα στο πλήθος των χιλιάδων που κατακλύζουν τα hotspots! Οι δε «αρχές», εκτελώντας «άνωθεν εντολές», δεν καταβάλλουν και ιδιαίτερες προσπάθειες για να τους βρουν!

Πόσων το αίτημα έχει απορριφθεί και σε δεύτερο βαθμό και θα πρέπει να επιστραφούν άμεσα στην Τουρκιά; Μόνο στο hot spot της Μόριας, οι απορριπτικές αποφάσεις αφορούν 2.000 «προσφυγάκια»!!! Τα οποία αν επιστρέφονταν, θα λυνόταν αυτομάτως το πρόβλημα του υπερπληθυσμού!