ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Παρατείνεται με νέα ρύθμιση του κομισάριου «δικαιοσύνης» Μιχάλη Καλογήρου, ο νόμος 4489/2017 (πιο γνωστός ως «νόμος Παρασκευόπουλου»), «για την αποσυμφόρηση των φυλακών» (με την αποφυλάκιση όλων των διαβόητων εγκληματιών…) και οι διατάξεις του θα ισχύουν έως ότου ψηφιστεί ο νέος Ποινικός Κώδικας. Δηλαδή, για έναν ολόκληρο χρόνο – ο οποίος είναι και προεκλογικός.

Υποτίθεται βέβαια, πως ο συγκεκριμένος νόμος παρατείνεται γιατί δήθεν «αντιμετωπίζεται μ’ αυτό τον τρόπο το εκρηκτικό πρόβλημα της υπερπλήρωσης των φυλακών όπου σήμερα, στις κλειστές αντρικές φυλακές κρατούνται 1.000 επιπλέον άνθρωποι, με σοβαρές επιπτώσεις στην ασφάλεια και την ανθρώπινη μεταχείριση των κρατουμένων αλλά και ορατό κίνδυνο διασυρμού της χώρας στα ευρωπαϊκά δικαστήρια».
Στην πραγματικότητα, οι Τσιπροκαμμένοι αποφυλακίζουν όλους τους διαβόητους κακοποιούς, πρώτον γιατί αισθάνονται κοντά τους ιδεολογικά (όποιος έχει αμφιβολίες περί τούτου να διαβάσει την «Κατήχηση του Επαναστάτη» του Νετσάγιεφ, τις ιδέες του οποίου εφήρμοσε στην πράξη στο κόμμα των μπολσεβίκων ο Λένιν…), δεύτερον για να τρομοκρατούν την κοινωνία και τρίτον για να τους συνδράμουν στις εκλογές!