ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΥΤΣΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πώς τα καταφέρνει ο κομμουνιστής Βούτσης και κάθε φορά που δίνει συνέντευξη βγάζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις; Ίσως του έχει ανατεθεί αυτός ο ρόλος, χωρίς να αποκλείεται να οφείλεται τούτο στην κυνικότητα που τον διακρίνει!

Στην προηγούμενη συνέντευξή του, είχε… προφητεύσει με βεβαιότητα την… «ρευστοποίηση» τριών κομμάτων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αναφερόμενος προφανώς στο Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και το κόμμα Λεβέντη. «Ρευστοποίηση», προκειμένου να περάσει με ευρεία, κι όχι με οριακή πλειοψηφία η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην τελευταία συνέντευξή του, επιβεβαίωσε την… προφητεία του περί ευρείας πλειοψηφίας υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας, για την οποία είπε πως «ενδεχομένως θα διευρύνεται το επόμενο διάστημα» και προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα.

Λέγοντας, πως «η ΝΔ δεν θα βρει σε αυτή τη Βουλή 151 βουλευτές να ψηφίσουν πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης» και προσθέτοντας «είμαι απόλυτος πάνω σε αυτό το θέμα».
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό που είπε; Είτε πως ο Καμμένος κοροϊδεύει την κοινωνία όταν λέει πως δεν θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών κι ότι θα άρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές, είτε πως θα αποσυρθεί ο ίδιος και οι ψεκασμένοι υπουργοί του από την κυβέρνηση, αλλά δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του προς αυτήν, είτε πως  έχουν γνώση οι… συριζοφύλακες κι έχουν μεριμνήσει ώστε αν ο Καμμένος προβεί στο… απονενοημένο, να μείνει ολομόναχος, χωρίς βουλευτές!

Τι απ’ τα παραπάνω εννοεί ο «ποιητής» – εκ του προχείρου; Ο καιρός θα δείξει!