ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΓΩ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Τα φόρεσε και τα… μπλου τα ναυτικά ο υπουργοπάνος, με την ευκαιρία της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2018», κι αυτή τη φορά δεν ήταν… ακομβίωτος.

Δεν ήταν όμως καθόλου «κουμπωμένος» στο λόγο που έβγαλε στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχε στην άσκηση, ομολογώντας ότι η αφεντομουτσουνάρα του κι ο Τσίπρας είναι οι πιο αξιόπιστοι ΗΠΑνθρωποι σ’ ολόκληρο τον κόσμο:

«Η Ελλάδα αποκτά μια ιδιαίτερη γεωπολιτική δύναμη στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Είμαστε η χώρα σταθερότητας, η χώρα – κέντρο, με τις διμερείς συμφωνίες που έχουμε χτίσει με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, το Λίβανο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και βόρεια με τις χώρες της Βαλκανικής. Αποτελούμε τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής».

Ήταν ίσως η πιο ειλικρινής στιγμή του στην μακρόχρονη πολιτική πορεία του, στην υπηρεσία των ΗΠΑ και του Ισραήλ!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, στην ίδια ομιλία πέταξε κι ένα… μαργαριτάρι, για να μην ξεχνάμε την απέραντη αγραμματοσύνη του: «Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που παραλαμβάνω συγχαρητήρια από όλες τις χώρες με τις οποίες συνεκπαιδεύεστε».

Μόνο που δεν διευκρίνισε που τα βάνει τα συγχαρητήρια που… παραλαμβάνει! Ας ελπίσουμε να μας το αποκαλύψει την επόμενη φορά…