ΑΘΛΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΕΣ» ΣΤΑ HOTSPOTS, ΑΛΛΑ ΟΙ… ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

Αυτές τις μέρες έχει διαρρεύσει μια έκθεση του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, η οποία περιγράφει την κόλαση που ζουν οι γυναίκες «πρόσφυγες» στα hotspots.

Ιδού κάποιες μαρτυρίες γυναικών που συνέλεξε:

«Περνάω τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κοντέινερ επειδή δεν αισθάνομαι ασφαλής. Υπάρχει πολύ αλκοόλ στον καταυλισμό και γίνονται καβγάδες κάθε μέρα. Τη νύχτα δεν βγαίνω ποτέ έξω και δεν αφήνω τα παιδιά μου να μένουν έξω μόνα, ακόμα κι αν είναι κοντά».

«Έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση που δέχθηκα στο Ιράν και για τη σεξουαλική επίθεση που βίωσα στην Ελλάδα, μπροστά σε έναν άνδρα διερμηνέα. Δεν με πήρε σοβαρά. Με κορόιδευε».

«Για πέντε ημέρες μέναμε σε μια σκηνή όλοι μαζί: άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Οι άνθρωποι το ονόμαζαν “σκηνή φυλακή”. Σοκαρίστηκα και πληγώθηκα που μου συμπεριφέρονταν σαν εγκληματία».

«Τα παιδιά και οι γονείς τους ζουν υπό τραγικές συνθήκες στον καταυλισμό της Μόριας. Περνούν 12 ώρες καθημερινά στημένοι στην ουρά για φαγητό – το οποίο μπορεί και να μη φτάσει για όλους. Η Μόρια είναι χειρότερη κι απ’ τον προσφυγικό καταυλισμό Κακούμα στην Κένυα στον οποίο ζουν πάνω από 150.000 άνθρωποι. Δεν είναι ο παράδεισος εκεί, αλλά υπάρχει περισσότερη αξιοπρέπεια».

Και τι κάνουν για τις «προσφυγοπούλες» οι λεγόμενες «φεμινίστριες» του ΣΥΡΙΖΑ, που σε άλλες περιπτώσει χαλάνε τον κόσμο; Τουμπεκί ψιλοκομμένο! Βλέπετε, προέχει η ισλαμοποίηση της χώρας, υπ’ οποιεσδήποτε συνθήκες, έστω κι αν μαρτυράνε οι «προσφυγοπούλες». Ισλαμοποίηση να’ ναι, κι ότι να’ ναι!