ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΤΡΑ ΧΙΟΥ: ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ 1.130 ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

Όπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες, 1.130 γονείς μαθητών της Χίου (δηλαδή το 99% των γονέων), απέστειλαν εξώδικο στους «αρμοδίους», με το οποίο ζητούν η εκπαίδευση των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» να γίνεται σε ειδικούς χώρους μέσα στα hotspots, κι όχι στα σχολεία των παιδιών τους.

Ποια ήταν η αντίδραση των συριζόμουτρων; Χαρακτήρισαν «κατευθυνόμενο», «ρατσιστικό», «ξενοφοβικό» και «μίσος ακραίων» το εξώδικο, «παραπληροφορημένους ή ελλιπώς πληροφορημένους» τους 1.130 γονείς που υπέγραψαν και δήλωσαν ότι θα αγνοήσουν τη λαϊκή θέληση και θα επιβάλλουν τη δική τους θέληση, με το έτσι θέλω:

«οφείλουμε να τους αγνοήσουμε  και να τους απομονώσουμε και όλοι εμείς να αγκαλιάσουμε τα προσφυγόπουλα και να  τα υποδεχτούμε όπως τους αξίζει την πρώτη μέρα στο σχολείο τους».

Φυσικά, ποσώς ενδιαφέρονται οι αμερικανοσταλινικοί υποκριτές για τα λεγόμενα «προσφυγόπουλα» και για την «εκπαίδευσή» τους. Και ποσώς ενδιαφέρονται και για την εκπαίδευση των ελληνοπαίδων, που θα καθυστερεί δραματικά εξαιτίας της άγνοιας της ελληνικής γλώσσας από τα «προσφυγόπουλα».

Θέλουν να τα επιβάλλουν με το ζόρι στα σχολεία των παιδιών μας, γιατί έτσι ορίζουν οι εντολές που έχουν λάβει οι ΗΠΑνθρωποι Τσίπρας και Καμμένος από τα υπερατλαντικά αφεντικά τους, στα πλαίσια της βίαιης «ενσωμάτωσης» των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία! Και βέβαια, για το σκοπό αυτό υπάρχουν και τα σχετικά κονδύλια, τα οποία θα ξεκοκαλίσουν τα «αλληλέγγυα» λαμόγια!

(ΥΓ): Αλήθεια, πόσα «προσφυγόπουλα» φοιτούν στα ιδιωτικά σχολεία των αβροδίαιτων παιδιών των Τσιπροκαμμένων και των λοιπών συριζοψεκασμένων υποκριτών;