ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

Σε συνέχεια της προηγούμενής μας ανάρτησης έρχεται αυτή η έκτακτη είδηση για να μας επιβεβαιώσει ότι έχει βγει εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα και στη Θεσσαλονίκη πλέον. Σήμερα το πρωί αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 8.45 π.μ. εντόπισε στην Εγνατία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι.

Το ακολούθησε και παράλληλα του έκανε σήμα να σταματήσει αλλά αυτό, αντιθέτως, ανέπτυξε ταχύτητα.

meta-1
meta-2
Ακολούθησε μία «κινηματογραφική» καταδίωξη η οποία κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους «πρόσφυγες», όπως αποδείχτηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους επτά «πρόσφυγες» και μετανάστες Πακιστανικής υπηκοότητας που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις καθημερινές συμπλοκές μεταξύ των λαθρομεταναστών στην Αριστοτέλους, αλλά και το γεγονός ότι μόλις χθες δεκάδες από αυτούς ερχόμενοι από το Ιράν και το Ιράκ έχουν καταλάβει την κεντρική πλατεία της πόλης, φαίνεται πως και το κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί πλέον άβατο για τον Έλληνα, αφού είναι απροσπέλαστο λόγω της υψηλής εγκληματικότητας και όλων των άλλων δεινών που έφεραν μαζί τους οι απρόσκλητοι εισβολείς. 

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού και εξωτερικού!

Κ.Π.

 

meta-3