ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ… ΑΓΓΛΙΑ!

Σε μεγάλο φιάσκο και μπούμερανγκ εξελίσσεται η υπόθεση του δήθεν ξυλοδαρμού του συριζοβουλευτή Κωνσταντινέα, από φιλάθλους της Καλαμάτας – την οποία ανέδειξαν οι συριζοκαμμένοι σε γεγονός υψίστης πολιτικής σημασίας κι έστειλαν στην Καλαμάτα ολόκληρο αρχηγό της ΕΛΑΣ, να συντονίσει τις… έρευνες!

Έτσι, μήνυση κατά του συριζοβουλευτή, για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας 27χρονος, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για την «επίθεση». Τον 27χρονο έχει αναγνωρίσει ο συριζοβουλευτής στις καταθέσεις του, ως έναν εκ των οποίων παρίσταντο στη εναντίον του επίθεση.

Μόνο που την επίμαχη ημέρα και ώρα του επεισοδίου, ο 27χρονος βρισκόταν στο… Νιουκάστλ της Αγγλίας και υπάρχει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων γι’ αυτό! Σύμφωνα δε με τους δικηγόρους του, «ενημερώθηκε ότι είναι καταζητούμενος και ήλθε από την Αγγλία για να προασπίσει τα συμφέροντά του».

Μετά την κατάθεση της μήνυσης εις βάρος του, συριζοβουλευτής τα… γύρισε, λέγοντας ότι προχθές που είδε τον 27χρονο κατηγορούμενο στο δικαστήριο, διαπίστωσε ότι… δεν ήταν αυτός μεταξύ αυτών που του επιτέθηκαν, απέδωσε δε την αναγνώρισή του μετά από το επεισόδιο στους αστυνομικούς, που του έδειξαν… πολλές φωτογραφίες «υπόπτων» και τον… μπέρδεψαν!!!

Τα σχόλια δικά σας…