ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιμνημόσυνη δέηση της Τ.Ο. Πειραιώς, στον Αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Νικήτα Σταματελόπουλο. Με ευπρέπεια και την μαζική συμμετοχή συναγωνιστών πράξαμε για ακόμη μία φορά το χρέος μας απέναντι στην ένδοξη ιστορία του Έθνους.

Ένα χρέος όχι τυπικό, μα ένα ιερό καθήκον ως ελάχιστος φόρος τιμής απέναντι στους Ήρωες όπου ανιδιοτελώς χάρισαν τις ζωές τους για έναν και μοναδικό σκοπό: Την δική μας Ελευθερία. Ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από αυτός και δεν έλαβε ποτέ τις τιμές που του άρμοζαν.

Οι Έλληνες Εθνικιστές με την Χρυσή Αυγή, την μόνη γνήσια πατριωτική και Εθνιστική φωνή στον τόπο μας, δεν θα κατεβάσουν ποτέ τα λάβαρα της Τιμής και της Πατρίδας.

Πρώτος μίλησε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς Συναγωνιστής Γρηγόρης Δεμέστιχας

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Α΄ Πειραιώς: Κούζηλος Νικόλαος.

Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιά, Λαγός Ιωάννης.

Ως είθισται, άλλη μία εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-summetochh-sthn-ekdhlwsh-timhs-kai-mnhmhs-gia-ton-nikhtara-ton-tourk#ixzz5THAkvWbE