ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συζήτηση για την «ακροδεξιά βία» (αλήθεια, γιατί όχι για την βία γενικώς παρά μόνον για την «ακροδεξιά»;), έγινε στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου, με πρωτοβουλία του κομμουνισταριού.

Η σχετική επερώτηση των φαντασμάτων του σταλινισμού βρήκε ανταπόκριση από την επίτροπο για θέματα δικαιοσύνης Βέρα Γιούροβα. Η οποία, μίλησε για «τέσσερα αντισημιτικά περιστατικά καθημερινά στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία» (είναι τόσο σίγουρη ότι τα περιστατικά αυτά δεν προκαλούνται –κυρίως- από «προσφυγάκια»;) και για «πρόσφατα σοκαριστικά παραδείγματα νεοφασιστικής βίας στην Ευρώπη, στη Macerata της Ιταλίας και το Chemnitz της Γερμανίας» (κάνοντας γαργάρα την δολοφονία 35χρονου Γερμανού από «προσφυγάκια», που ήταν η αιτία των αντιδράσεων…). Εν συνεχεία, παρότρυνε τα κράτη μέλη «να αναλάβουν αποφασιστική δράση κατά των εγκλημάτων που διαπράττονται από νεοναζιστικές ομάδες – στους δρόμους, σε γήπεδα ποδοσφαίρου, σε τόπους λατρείας ή χώρους ασύλου» (άρα, να μην αναλάβουν «αποφασιστική δράση» για τα εγκλήματα που διαπράττουν ακροαριστεροί ή «προσφυγάκια», αλλά να κάνουν το κορόιδο…), αλλά και αποκαλύπτοντας ότι «η Επιτροπή εργάζεται εντατικά με τα κράτη μέλη για την αντιμετώπιση του όλο και πιο ανησυχητικού φαινομένου της παράνομης ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο». Πως; Προφανώς δια… δημοκρατικής λογοκρισίας!

Ωστόσο, η επερώτηση δεν βρήκε ανταπόκριση σε μεγάλο μέρος των ευρωβουλευτών, που υπενθύμισαν τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων παλαιότερα και των κομμουνιστικών συμμοριών στην εποχή μας!

Εκεί ήταν που πήραν… ανάποδες οι εξ Ελλάδος αμερικανοκομμουνιστές απολογητές του σταλινισμού και επιτέθηκαν στους διαφωνούντες, με ύφος χιλίων σταλινικών κομισαρίων.

Ιδού πως δικαιολόγησε τα εγκλήματα του σταλινισμού ο αμερικανοσταλινίσκος Κούλογλου:  

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται σήμερα εδώ με ορισμένους συναδέλφους. Μιλάμε για την αύξηση της νεοναζιστικής βίας στην Ευρώπη και αυτοί αναφέρονται στον κομμουνισμό και τον σοσιαλισμό. Στην πραγματικότητα με αυτό που κάνετε αθωώνετε τον φασισμό. Η Χρυσή Αυγή, το νεοναζιστικό κόμμα που έχουμε στην Ελλάδα, θα χαίρεται που σας ακούει, θα τρίβει τα χέρια της που σας ακούει. Αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες και σ’ αυτούς κλείνετε τα μάτια και,όταν κλείνετε τα μάτια, είστε στην πραγματικότητα συνένοχοι».

Εν συνεχεία, πήρε το λόγο ο πιο… αυθεντικός εκπρόσωπος του σταλινισμού, αμερικανοκομμουνιστής Ζαριανόπουλος (ΚΚΕ, το κόμμα σου χαφιέ!), ο οποίος αποθέωσε τους σταλινικούς δολοφόνους:

«Κάποιοι εδώ μέσα βρήκαν την ευκαιρία της συζήτησης για τη φασιστική βία για να θυμηθούν τον κομμουνισμό. Με τη σειρά μας όμως θα τους θυμίσουμε ότι, αν δεν είχε καρφωθεί η κόκκινη σημαία στο Reichstag και αν δεν υπήρχαν οι 20 εκατομμύρια Σοβιετικοί νεκροί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σήμερα ούτε εδώ θα ήταν, ούτε καν θα μιλούσαν. Οι προσχεδιασμένες δολοφονικές επιθέσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα…».

Το γνωστό τροπάριο, από τους σεσημασμένους τροβαδούρους του σταλινισμού, που «κελαηδάνε» ελεύθερα ευρισκόμενοι πλέον υπό τις φτερούγες του γκανγκστερικού αμερικανισμού!

(ΥΓ) 1: Όχι, η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά της 19χρονης Μαρίας στο Αγρίνιο, με ρίψη φωτοβολίδας σε ευθεία βολή, από κομμουνιστικά καθάρματα, δεν έγινε λόγος… Βλέπετε, αυτή δεν εμπίπτει στην κατηγορία της «φασιστικής βίας», αλλά της «καλής», των άλλων!

(ΥΓ) 2: Και για να μην ξεχνιόμαστε,  προ ολίγων ετών έγινε ψηφοφορία στο ευρωκοινοβούλιο επί προτάσεως για την αναγνώριση των εγκλημάτων του κομμουνισμού και ΟΛΑ τα εξ’ Ελλάδος κόμματα που εκπροσωπούντο τότε στο ευρωκοινοβούλιο (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ! Την εποχή εκείνη δε, επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ ήταν ο Σαμαράς…