ΟΙ ΕΥΡΩΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Το πραγματικό της πρόσωπο έδειξε η Κομισιόν, των εκπροσώπων των διεθνών τοκογλύφων, ως τυφλό όργανο καταδυνάστευσης των ευρωπαϊκών λαών!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λοιπόν, απέρριψε το προσχέδιο προϋπολογισμού της ιταλικής κυβέρνησης και σε επιστολή της εκφράζει… σοβαρή ανησυχία για την αύξηση του δημοσίου ελλείμματος.
Την επιστολή υπογράφουν τα ανδρείκελα Ντομπρόβσκις και Μοσκοβισί (παλιός αριστεριστής και νυν και αεί σιωνιστής…), που διαπιστώνουν… «σημαντική απόκλιση από την δημοσιονομική πορεία που υπέδειξε το συμβούλιο της ΕΕ» και ζητούν από τις ιταλικές αρχές, «να βεβαιώσουν ότι ο προϋπολογισμός συνάδει με τους κοινούς φορολογικούς κανόνες»!

Ο δε «Ιταλός» (αλλά όργανο των διεθνών τυράννων…) διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, προειδοποιεί την ιταλική κυβέρνηση να μην υποτιμά την… οργή των αγορών!
Ωστόσο, το παρήγορο και συνάμα άκρως ενθαρρυντικό στην όλη υπόθεση, ήταν η εξ’ Ιταλίας απάντηση (μέσω του Ντι Μάιο) στους θρασύτατους αχυρανθρώπους των διεθνών τοκογλύφων, πως βάζουν πρώτα τους Ιταλούς και τις ανάγκες τους από τα spreads!
Οι πατριώτες που κυβερνούν την Ιταλία, μας δείχνουν το δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας! Θα τον ακολουθήσουμε δια της Χρυσής Αυγής, ή θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε… στα τέσσερα με τους ντόπιους υποτακτικούς (Τσίπρα, Καμμένο, Κούλη, Κουτσούμπα και ΣΙΑ) της διεθνούς τοκογλυφίας;