ΕΙΣΑΙ «ΕΥΠΑΘΗΣ» ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 60 ΚΛΟΠΕΣ; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ… ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!

Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό: ελεύθερος με… περιοριστικούς όρους (να μην φύγει από την χώρα και να εμφανίζεται δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του – σιγά τα ωα!) «ευπαθής» διαρρήκτης ο οποίος είχε διαπράξει πάνω από 60 κλοπές στο Ηράκλειο Κρήτης!!!

Ο… ρεκορμαν διαρρήκτης απολογήθηκε στον ανακριτή και μετά το τέλος της απολογίας του, ο ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον άφησαν ελεύθερο!!!

Ο λεγάμενος, από το τέλος Αυγούστου του 2017 έως και τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε διαπράξει συνολικά 60 κλοπές – διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, των οποίων η αξία ανέρχεται στα 120.000 ευρώ.

Στην συνέχεια, πουλούσε τα κλεμμένα σε 22χρονο αλλοδαπό κλεπταποδόχο.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ οι αρχές έχουν εις βάρος του πλήθος ενοχοποιητικών στοιχείων, καθώς τα αποτυπώματά του έχουν βρεθεί σε σπίτια που διέρρηξε, κι έχει καταγραφεί το πρόσωπό του σε οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα.

Παράλληλα, σε μια πρωτοφανή επίδειξη θράσους και αλαζονείας, ο «ευπαθής» αρχικλέφτης όχι μόνο δεν έκρυβε την κακοποιό δράση του, αλλά υπερηφανευόταν κιόλας γι’ αυτήν, φωτογραφίζοντας το μωρό του σκεπασμένο με κλεμμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο Facebook!!!  

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι αφελείς, γιατί οι διάφοροι κακοποιοί έχουν κατακλέψει τον κοσμάκη! Γιατί όλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, «ηλίθιε»!