1.130 ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ HOTSPOTS ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Σαρωτική απάντηση στο αμερικανόδουλο κομμουνισταριό, δίνουν 1.130 γονείς μαθητών της Χίου (μάλλον το 99% των γονέων…), με εξώδικο που κοινοποίησαν στους διευθυντές των σχολείων του νησιού, στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Χίου, στο υπουργείο Παιδείας, στο Αυτοτελές Τμήμα Διαχείρισης Συντονισμού και Παρακολούθησης Εκπαίδευσης Προσφύγων, στους Βουλευτές Χίου και σε άλλους φορείς.

Στο εξώδικό τους οι 1.130 γονείς σημειώνουν ότι είναι υπέρ του δικαιώματος των «προσφυγόπουλων» στην εκπαίδευση, αλλά σε ειδικούς χώρους εντός των hotspots κι όχι στα σχολεία των παιδιών τους.

Ιδού τα πιο βασικά σημεία του εξωδίκου:

«Αντιτιθέμεθα στην δημιουργία ΔΥΕΠ ή ΖΕΠ γενικώς (και όχι μόνο για αυτά του 2018 -19 ) στα σχολεία του Νομού μας.

Ζητάμε την δημιουργία Δ.Υ.Ε.Π εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, γιατί σαν λύση είναι αυτή με τα ελάχιστα προβλήματα για όλους.

Ζητάμε με το ψήφισμα αυτό να λάβουν γνώση και οι υπόλοιποι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων εκτός αυτών των σχολείων της Χίου και των υπολοίπων νησιών, που μαστίζονται από το προσφυγικό πρόβλημα, μιας και είναι νησιά υποδοχής, ανεξέλεγκτων και απρόβλεπτων σε αριθμό, προσφύγων και μεταναστών.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε και επικαλούμαστε κάθε έννομο συμφέρον που έχουμε ως γονείς και πολίτες σύμφωνα με το Σύνταγμα και του Νόμους του Ελληνικού Κράτους…».

Ποια είναι η απάντηση των αμερικανόδουλων μαρξιστών ινστρουχτόρων, που παριστάνουν τους δασκάλους και τους καθηγητές και ποτίζουν τα παιδιά μας με κομμουνιστικό δηλητήριο; Κατηγορούν τους γονείς ότι είναι… «ρατσιστές», που «σπέρνουν το μίσος απέναντι στα προσφυγόπουλα»!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να πάρει δρόμο από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια η μαρξιστική χολέρα, που είναι η ρίζα του κακού στην εκπαίδευση!