Γ.Γ. ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ: «ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ» ΣΤΑ HOTSPOTS ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ»

Τα χάλια των hotspots των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δήθεν «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», διαπίστωσε με τα μάτια του ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Αμνηστίας Κούμι Ναϊντού, ο οποίος επισκέφθηκε την κόλαση της Μόριας.

Όπως δήλωσε αργότερα: «το πιο σπουδαίο που κάναμε σήμερα ήταν να πάμε στον καταυλισμό της Μόριας, που το βρήκαμε σοκαριστικό και αποτρόπαιο. Το γεγονός ότι βρίσκονται στον καταυλισμό σήμερα πολύ περισσότερα άτομα από όσα μπορούν να στεγαστούν, σημαίνει ότι αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες δυσχέρειες. Ιδιαίτερα στην περιοχή όπου υπάρχουν κυρίως σκηνές εκτός του κυρίως καταυλισμού, που θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε ζούγκλα, οι δυσκολίες είναι πολύ μεγαλύτερες.

Για τους ανθρώπους που μένουν έξω από τα όρια του καταυλισμού η κατάσταση είναι εξαιρετικά προβληματική. Μένουν σε κακής ποιότητας σκηνές, εκτεθειμένοι στη βροχή. Είναι πολύ δύσκολο να μένουν μέσα σ’ αυτές τις σκηνές ή να κυκλοφορούν γύρω από αυτές. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες η κατάσταση είναι ακόμα δυσκολότερη. Δεν υπάρχει φωτισμός σε αυτό το μέρος και οι τουαλέτες δεν έχουν κλειδαριές».

Αυτοί οι αληταράδες, που έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το αίσχος των hotspots που διασύρει την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης, παρ’ ότι έχουνε πάρει ένα σκασμό λεφτά για να δημιουργήσουν χώρους με ανθρώπινες συνθήκες, μας κουνάνε το δάχτυλο και μας χαρακτηρίζουν «απάνθρωπους» και «ρατσιστές»!!!