ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ! «ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ»!

Την ίδια ώρα που ο Καμμένος προσκυνούσε τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, στις Βρυξέλλες, οι υφιστάμενοι του Τουρκαλά επιχειρούσαν να απαγάγουν Έλληνες ψαροντουφεκάδες, από την περιοχή των Οινουσσών!

Οι ψαροντουφεκάδες βρίσκονταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα όταν τους προσέγγισε σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής και ζήτησε τα στοιχεία τους, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονται εντός των… τουρκικών χωρικών υδάτων. 

Όταν αυτοί αρνήθηκαν, επιχείρησαν να δέσουν το σκάφος τους με το σκάφος του τουρκικού Λιμενικού και να τους οδηγήσουν στη τουρκική πλευρά. 

Αυτό δεν κατέστη δυνατό (είναι και ατζαμήδες!) και τότε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ψαροντουφεκά Αντώνη Κόντου, οι Τουρκαλάδες επιχείρησαν να ανατρέψουν το σκάφος – και πάλι ανεπιτυχώς- και στη συνέχεια αποχώρησαν απογοητευμένοι.

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς Αντώνης Κόντος έγραψε στο Facebook για την περιπέτειά του:

«Σήμερα πήγα ένα διαφορετικό ψαροτούφεκο. Ένα ψαροτούφεκο που Τούρκοι πήγαν να μου πάρουν τα στοιχεία! Μετά από λίγο πήγαν να με δέσουν και να με πάρουν μαζί τους!!! Και στο τέλος ίσως πήγαιναν να με ανατρέψουν η να με εμβολισουν!!! Για αυτούς που ξέρουν και ασχολούνται ήμουν στην Βάτο. Μάλλον ούτε το χόμπι μας δεν μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την χώρα…»!

Τα σχόλια δικά σας!