ΟΥΑΟΥ! ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ: ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ!

 

Πολύ σαφής ήταν ο δημοσκόπος του Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας Βερναρδάκης, για το τι θα συμβεί στην περίπτωση που επιχειρήσει ο Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση (εννοώντας προφανώς, χωρίς να είναι σε συνεννόηση με τον Τσίπρα…) σε συνέντευξή του στο News 24/7 και στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας»:

«Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος έχει εγκλωβιστεί σε μια αδιέξοδη -νομίζω- θέση, δεν πιστεύω ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Υπάρχουν προϋποθέσεις και δυνατότητες να δημιουργηθεί μια άλλη κυβερνητική πλειοψηφία, με βουλευτές και από τους ΑΝΕΛ, αν τεθεί θέμα δυσπιστίας με άξονα το μακεδονικό».

Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρος ο λεγάμενος πως η συγκυβέρνηση δεν πέφτει με τίποτα, που προκάλεσε την Νουδούλα  «να καταθέσει πρόταση μομφής πριν από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών», προσθέτοντας με νόημα: «και θα δούμε τι θα γίνει».

Πως είναι τόσο σίγουρος ο σύντροφος Βερναρδάκης;  Προφανώς, τα έχει φροντίσει όλα η CIA, για να περάσει χωρίς κανένα εμπόδιο η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!