ΑΛΗΤΡΕΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ!

Μιλάνε για «ανθρωπισμό», για «σεβασμό», για «ανθρώπινα δικαιώματα» και για άλλα πολλά οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» αληταράδες και κονδυλιοφάγοι. Πως τα εννοούν όλα αυτά;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν «ΤΑ ΝΕΑ», ένα 10χρονο κορίτσι που βρίσκεται στο hotspot της Μόριας Λέσβου, αναγκάζεται να συγκατοικεί με τους τρεις άντρες που την βίασαν και μετά τον βιασμό του!

Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται κι άλλα τέτοιου είδους περιστατικά, όπως η απόπειρα ενός μικρού αγοριού να κόψει τις φλέβες του με βαθιά χαρακιά από τον καρπό έως τον αγκώνα αλλά κι ενός άλλου παιδιού που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Αιτία, οι μαζικοί βιασμοί τους!

Για τους οποίους, αδιαφορεί παντελώς το «αλληλέγγυο» αληταριό, που είχε λυσσάξει πέρυσι τέτοιον καιρό για την «εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων»! Και ξέρετε γιατί είχε λυσσάξει το κομμουνισταριό, για την «εκπαίδευση»; Γιατί έπεφταν αβέρτα τα κονδύλια από τον ΟΗΕ και την Ε.Ε.– τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, αλλά κατέληξαν στις τσέπες του «αγωνιζόμενου» κομμουνισταριού που μαζευόταν απ’ έξω από τα σχολεία και τρομοκρατούσε τους Έλληνες γονείς που αντιδρούσαν!