Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΤΟΥΣ… ΓΛΕΝΤΑΕΙ: ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

Κάποιοι, που μια φορά κι έναν καιρό το έπαιζαν… καμπόσοι, απειλώντας να… σκίσουν τα Μνημόνια «μ’ έναν νόμο κι ένα άρθρο», έπεσαν –στα τέσσερα, στα τέσσερα!- στις αγκάλες του μεθύστακα Γιούνκερ και των λοιπών Ευρωπαίων εκπροσώπων των διεθνών τοκογλύφων.

Κάποιοι άλλοι όμως, όχι μόνο δεν τους λογαριάζουν, αλλά τους… γλεντάνε κιόλας! Μιλάμε βεβαίως για τον Ματτέο Σαλβίνι, που απάντησε σαν ηγέτης –και όχι σαν ικέτης!- στις απειλές του θρασύτατου Γιούνκερ.

«Μιλώ μόνον με άτομα που δεν πίνουν», είπε ο Σαλβίνι προσθέτοντας ότι στη χώρα του «κανείς δεν πιστεύει τις απειλές του Γιούνκερ, ο οποίος παραλληλίζει την χώρα μας με την Ελλάδα».

Μάλιστα, ο Σαλβίνι διεμήνυσε ότι εάν ο Γιούνκερ δεν σταματήσει τις ανύπαρκτες απειλές, η χώρα του θα του ζητήσει αποζημίωση:

«Συγκρίνοντας την Ιταλία με την Ελλάδα, ο Γιούνκερ εκτοξεύει το σπρεντ. Αυτή του την δήλωση μπορούσε να την αποφύγει. Πριν να ανοίξει το στόμα του, θα έπρεπε να πίνει δυο ποτήρια νερό και να σταματήσει να προχωρεί σε ανύπαρκτες απειλές. Διαφορετικά, θα του ζητήσουμε αποζημίωση».

Τα σχόλια δικά σας… Και για τον ηγέτη Σαλβίνι και για τους Τσιπροκαμμένους ικέτες!