Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΤΕΡΑΤΑ

Στον Κίσσαμο βρέθηκε ο «όπου γάμος και χαρά…» πρόεδρος… Νοτίου Ελλάδος (καθώς εδώ και μήνες δεν τολμάει να περάσει τα Τέμπη…) Πάκης Παυλόπουλος, για να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια της μονάδας αυξημένης φροντίδας του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.

Στον δε δεκάρικο λόγο που εκφώνησε, η… τερατολογία είχε την τιμητική της:

«Το κοινωνικό κράτος, αν δεν το υπερασπιστούμε, αυτά τα φαινόμενα που βλέπουμε να εξελίσσονται στην Ευρώπη, θα διαμορφώσουν τέρατα για τα οποία οι λαοί αγωνίστηκαν χρόνια προκειμένου να απαλλαγούν. Εκεί είναι το αυγό του φιδιού και ας το καταλάβουμε όλοι και ιδίως αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες της γηραιάς μας Ηπείρου».

Αυτά, ειπώθηκαν εχθές.

Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος βρέθηκε στα Σφακιά κι είπε… μία από τα ίδια:

«Δεύτερον στη μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν να μην ξεχνάμε ότι ο κίνδυνος από τη ναζιστική θηριωδία και τα φαινόμενα του ναζισμού δεν έχει περάσει. Στην Ευρώπη σήμερα βλέπουμε να ξεπηδάνε μορφώματα τα οποία είναι ουσιαστικά και δυστυχώς συνεχιστές αυτής της θηριωδίας αυτής της απάνθρωπης ιδεολογίας, αν μπορούμε να μιλάμε για ιδεολογία. Και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να υπερασπιστούμε τον άνθρωπο, τη δημοκρατία και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Πρέπει να μην επιτρέψουμε σε τέτοια μορφώματα να καθορίσουν ξανά το μέλλον μας και ιδίως το μέλλον της δημοκρατίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού».
Αφού έχει τέτοια εμμονή με τον «φασισμό» (όπως χαρακτηρίζει τα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης…) ο πρόεδρος Πάκης, γιατί άραγε δεν αφήνει τα προεδριλίκια και τον παχυλό μισθό, για να κατέβει στην πολιτική μ’ ένα… αντιφασιστικό κόμμα, για να… σώσει την Ελλάδα και την Ευρώπη από τα… τέρατα;

Πάντως, την τελευταία φορά που ζήτησε την ψήφο του ελληνικού λαού, κατέληξε στα αζήτητα της πολιτικής, απ’ όπου τον μάζεψαν οι Τσιπροκαμμένοι εθνικοί ολετήρες και τον έκαναν πρόεδρο!

(ΥΓ): Α, πρόεδρε Πάκη, μην ξεχνάς και το… ραντεβού σου με τον λαό της Θεσσαλονίκης, που σου έχουν κανονίσει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου οι αγωνιζόμενοι πατριώτες της Μακεδονίας. Ετοιμάσου ψυχολογικά, μπήκε ήδη ο Οκτώβριος!