Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζεται το κακόγουστο θέατρο των πάντων, με το θέμα των περικοπών στις συντάξεις.
Σήμερα, τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανακάλυψαν στροφή της «σκληρής» φράου Μέρκελ, υπέρ του «παγώματος» των περικοπών (προφανώς μέχρι τις εκλογές), με διάφορα ανταλλάγματα, όπως να μην ακυρωθούν κι άλλες «μεταρρυθμίσεις» και διάφορα άλλα:
«Πολύ κοντά στην ελληνική θέση για τη μη περικοπή των συντάξεων βρίσκεται η Άνγκελα Μέρκελ, καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος εμφανίζεται να υποστηρίζει την ελληνική κυβέρνηση για ακύρωση του μέτρου. Η κυρία Μέρκελ έχει ήδη γνωστοποιήσει τη θέση της για στήριξη του Αλέξη Τσίπρα, ακόμη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη…».
Επαναλαμβάνουμε αυτό που έχουμε γράψει κι άλλες… εκατό φορές στο παρελθόν, με απόλυτη βεβαιότητα: η μη περικοπή των συντάξεων (για λίγους μήνες…) είναι το «δωράκι» των διεθνών τυράννων προς τους Τσιπροκαμμένους, για την υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!
Υπάρχει ακόμα κανείς που δεν το καταλαβαίνει;
(ΥΓ): Τα δε παιχνιδάκια, του τύπου « ο τάδε είναι υπέρ» και «ο δείνα είναι εναντίον», παίζονται για να μην φανεί ότι πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, για τον πολύ συγκεκριμένο λόγο που προαναφέραμε, αλλά για να παραμυθιαστεί ο ελληνικός λαός, ότι η συγκυβέρνηση πάλεψε πολύ να το πετύχει και στο τέλος τα κατάφερε!