ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!

Μπορεί η Ελλάδα να είναι Μπανανία της εσχάτης υποστάθμης, των Αμερικανών γκάνγκστερς, και χώρα καπιταλιστική, αλλά στα σχολεία της αλωνίζουν τα κομμούνια, με την ανοχή του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ.

Έτσι, στην Πάτρα, με αφορμή την επέτειο της αποχώρησης των κατοχικών στρατευμάτων, ο Αμερικανοκομμουνιστής δήμαρχος Πελετίδης έχει ξαμολήσει το κομμουνισταριό στα σχολεία, για να «ενημερώσουν εκπαιδευτικούς και μαθητές» για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.

Οι οποίες εκδηλώσεις, καλά οργανωμένες από τους ινστρούχτορες του ΚΚΕ, θα έχουν πολιτικό (κομμουνιστικό) χρώμα, κι όχι εθνικό. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα τραγούδια που γράφονται στο επίσημο πρόγραμμα ότι θα ακουστούν στα σχολεία μας: «Το ακορντεόν» του μπολσεβίκου Λοΐζου, το «Μικρός Λαός» των μπολσεβίκων Ρίτσου – Θεοδωράκη και το «Επέσατε Θύματα».

Βέβαια, είναι η τελευταία φορά που ο αμερικανομπολσεβίκος Πελετίδης δηλητηριάζει τις ψυχές των μικρών μαθητών με το αφιόνι του κομμουνισμού, γιατί τον Μάιο τελειώνει η δημαρχεία του – η μεγαλύτερη ντροπή για την πόλη της Πάτρας!