ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ… ΖΑΕΦ: ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Εκτός από τις αποκαλύψεις ότι ο Κούλης Νουδούλης είχε στείλει την Σπυράκη του στον Ζάεφ, να του εξηγήσει ότι συμφωνεί με την προδοσία αλλά αδυνατεί να την στηρίξει εμπράκτως λόγω πολιτικού κόστους, υπάρχουν και οι αποκαλύψεις που αφορούν τους Τσιπροκαμμένους.

Οι οποίοι προφανώς έχουν «χρεωθεί» από τους Αμερικανούς αφέντες την διεκπεραίωση της προδοσίας, γιατί  θεωρήθηκε πως οι αριστεροί –που έχουν και… μακρά προϋπηρεσία στην προδοσία της Μακεδονίας- θα τα καταφέρουν πιο εύκολα από τον Κούλη, του οποίου η εκλογική βάση θα αντιδρούσε σφόδρα και μπορεί να χαλούσε η «δουλειά».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρακτικά των δύο συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών των Σκοπίων, στις 27 Ιανουαρίου και στις 19 Μαΐου, ο Ζάεφ καλεί τους υπολοίπους να βιαστούν, καθότι η προδοσία είναι εξασφαλισμένη όσο βρίσκονται στην εξουσία οι αμερικανόδουλοι αριστεροί προδότες και οι ελαφροδεξιοί συνοδοιπόροι τους.

«Πρέπει να βιαστούμε» λέει χαρακτηριστικά ο Ζόραν Ζάεφ και προσθέτει με νόημα: «αν δεν βρούμε τώρα λύση, θα χάσουμε δέκα χρόνια. Οι προϋποθέσεις (σ.σ. επίλυσης) είναι ευνοϊκές αφού στην Ελλάδα είναι η Αριστερά στην εξουσία. Ο Τσίπρας είναι θετικότερος από τον Παπανδρέου. Θέλει λύση. Δεν ορκίστηκε ενώπιον της Εκκλησίας, είναι πιο ελεύθερος».
Μια φορά προδότες οι αριστεροί, για πάντα προδότες!