ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ! ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ F-35 ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ!

Από την πρώτη στιγμή, που κάποια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της αμερικανικής πρεσβείας ανήγγειλαν εκστασιασμένα, πως δεν πρόκειται να δοθούν τα υπερσύγχρονα F-35 στην Τουρκιά, γιατί συνεχίζει να κρατάει τον πάστορα Μπράνσον, γιατί αγόρασε τους ρωσσικούς πυραύλους S-400, γιατί ο Ερντογάν τους κάνει νερά στους Αμερικάνους και γιατί οι Αμερικάνοι είναι… φίλοι μας και μας… αγαπούν, γράψαμε με βεβαιότητα ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες κι ότι η παράδοση των αεροσκαφών θα γίνει κανονικότατα! Και δικαιωθήκαμε, όσον αφορά την παράδοση των πρώτων δύο αεροσκαφών – και μάλιστα τις παραμονές των εκλογών στην Τουρκιά, ως προεκλογικό δώρο στον Ερντογάν Πασά!

Κι το πράγμα έχει συνέχεια… Σήμερα, λοιπόν, η τουρκική Hurriyet αποκαλύπτει το πότε θα παραδοθούν τα επόμενα F-35 στην Τουρκία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αμερικανοί… φίλοι μας θα παραδώσουν δύο ακόμη αεροσκάφη F-35 στην Τουρκία το 2019, όπως είπε ο στρατιωτικός επικεφαλής του προγράμματος F-35, μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους, στο Arlington της Βιρτζίνια.

Πρόκειται για τον αντιναύαρχο Mat Winter, υπεύθυνο για το πρόγραμμα F-35, που δήλωσε ότι τα δύο νέα αεροπλάνα F-35 θα παραδοθούν στην Τουρκία τον Μάρτιο του 2019, κι ότι δεν «υπάρχει καμία ένδειξη ανησυχίας» σχετικά με την παράδοση των συνολικά 100 αεροσκαφών F-35 στην Τουρκιά!
(ΥΓ) 1: Να το πάρουμε χαμπάρι: οι Αμερικάνοι ΔΕΝ είναι φίλοι μας, ούτε πρόκειται να γίνουν ποτέ, έστω κι αν τους τα δίνουν όλα τα τσιράκια τους που κυβερνάνε την Ελλάδα, κι ότι πρέπει ν’ αναζητήσουμε αλλού συμμαχίες!

(ΥΓ) 2: Τουλάχιστον, θα φιλοτιμηθούν οι παπαγάλοι να ζητήσουν συγνώμη από τους αναγνώστες τους, για την παραπληροφόρηση ή απλώς θα κρύψουν την είδηση κι όταν πλησιάζει ο χρόνος της επόμενης παράδοσης των αεροσκαφών θ’ ξαναρχίσουν τα ίδια παραμύθια;