ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΨΩΡΑΣ»

Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρός»

Ο κομμουνισμός, που είναι πνευματική ψώρα όπως είπε ο τεράστιος  Καζαντζάκης, μετά την ήττα από τον Εθνικό Στρατό και αφού απέτυχε να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο, βρήκε άλλους χώρους για να τρυπώσει και να εξαπλωθεί μέχρι και σήμερα.
Οι χώροι αυτοί δεν είναι άλλοι από τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια, αλλά και ο χώρος του θεάματος και η λογοτεχνία.
Εκεί οι στρατιωτικά ηττημένοι αλλά στην ουσία παντοιοτρόπως κερδισμένοι –πάντα με την ανοχή και την υποστήριξη της ενοχικής καταραμένης δεξιάς – έφτιαξαν θερμοκήπια και ανέθρεψαν την σάπια φύτρα τους.
Έγιναν καθηγητές, μοίρασαν πτυχία σε επιεικώς ανεπαρκείς ομοϊδεάτες τους ώστε να συνεχίσουν την «παράδοση» και να διδάσκουν και αυτοί ανθελληνισμό και παρακμή.
Κάτω λοιπόν από το άσυλο του Πανεπιστημίου, υπάρχει η μόλυνση και η σαπίλα, η βία και ο τραμπουκισμός. Καθηγητές λιντσάρονται, πρυτάνεις εξευτελίζονται, ενώ κάθε είδους λαθρομετανάστης, κλεφτρόνι και ναρκομανής κυκλοφορεί μέσα ελεύθερα, πάντα υπό το καθεστώς του περίφημου «ασύλου». Βρώμα και δυσωδία, τοίχοι μουντζουρωμένοι σκουπίδια παντού, στους χώρους οι οποίοι θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπο. Και, βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι μονάχα αυτά, αφού πολλάκις έχουν ανακαλυφθεί εντός των Πανεπιστημίων ναρκωτικά και όπλα, ενώ κοινό μυστικό είναι ότι αποτελούν άντρα εγκληματιών, πέρα από ναούς της γνώσης.
Επί τέτοιων παρεμβάσεων και της δράσεως τέτοιων παρακρατικών ομάδων, ο Γαβρόγλου είχε πει το ανεκδιήγητο: «Το Πανεπιστημιακό Άσυλο είναι δηλωτικό των αγώνων που κάναμε για τον πλουραλισμό στα Πανεπιστήμια. Τα Πανεπιστήμια είναι χώροι ιδεολογικών ζυμώσεων»!
Μέσα σε αυτά τα θερμοκήπια μεγαλώνουν και στρατολογούνται τα μελλοντικά στελέχη εθνομηδενιστικών κυβερνήσεων (εννοείται πως προτιμώνται τα μέλη παρακμιακών φοιτητικών νεολαιών). Πολλοί από αυτούς μάλιστα μας κυβερνούν σήμερα,  και με το θράσος που τους διακρίνει (πάντα υπό την ανοχή της «Δεξιάς»), ξεπουλάνε την Μακεδονία, τα ακίνητα, τα αρχαία της Ελλάδος, ενώ περιμένουν πώς και πώς να «ψοφήσουν» οι συνταξιούχοι για να ανασάνει το ασφαλιστικό σύστημα και να μη χρειαστεί να κοπούν οι συντάξεις…
Περιμένουμε λύσεις στα προβλήματα από αυτούς που τα δημιουργούν; Όχι βέβαια. Κράτος και παρακράτος συνυπάρχουν αρμονικά, φιλαράκια με την Αστυνομία που τόσα χρόνια έβριζαν, τώρα την βάζουν να τους φυλάει, να ξυλοφορτώνει και να συλλαμβάνει αδιακρίτως όποιον νομίζουν  ότι τους απειλεί, τελευταίως μάλιστα τους χρησιμοποιούν για να κόβουν το ρεύμα από τις φτωχές λαϊκές οικογένειες, που αδυνατούν να πληρώσουν τα «κερατιάτικα»!
Η ξεφτίλα και το κατάντημα των αριστερών, είναι αυτοί που κάποτε ούρλιαζαν «φονιάδες των Λαών αμερικάνοι» να έχουν γίνει πια οι καλύτεροι και πιο πιστοί υπηρέτες των συμφερόντων τους.
Όλοι αυτοί λοιπόν εκτρέφονται στα χρυσοπληρωμένα από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού Πανεπιστήμια. Βάνδαλοι, τραμπούκοι, καταληψίες γίνονται οι τωρινοί και αυριανοί κυβερνώντες. Είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση; Φυσικά και όχι.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ουσιαστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και απαγόρευση των κομματικών παρατάξεων, που αποτελούν φορείς διαφθοράς στην ανώτατη εκπαίδευση. Το πανεπιστήμιο να αποτελεί ναό της έρευνας και της γνώσης και όχι άσυλο εγκληματιών και φυτώριο κομματικών στελεχών.
Τόσο οι συριζαίοι, όσο και οι νεοδημοκράτες προκάτοχοί τους, είναι επικίνδυνοι για τους Έλληνες. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ξεβρωμίσει τον τόπο και να επαναφέρει την κοινή λογική.