ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΖΑΚ» ΝΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ»!

 

Μπορεί οι συριζοκομμουνιστές του σήμερα να μην μπορούν να «ξεδιπλώσουν» το πραγματικό πρόγραμμά τους, με εκτελέσεις, εξορίσεις σε ελληνικά «Γκουλάγκ» και κάθε είδους διώξεις των πολιτικών τους αντιπάλων, αλλά αυτός είναι ο κρυφός τους πόθος!

Κι όποτε βρίσκουν την ευκαιρία, τον εκδηλώνουν!

Καθόλου τυχαία, λοιπόν, δεν είναι η εκστρατεία δυσφήμισης των αστυνομικών, με την υπόθεση «Ζακ»! Είναι ίσως η ευκαιρία που ψάχνουν για ν’ αρχίσουν τις διώξεις των πραγματικά αντιφρονούντων.

Ιδού, λοιπόν, η ιδέα που ρίχνει μαρξιστής ινστρούχτορας των πανεπιστημίων, μέσω της φυλλάδας των Ιών:  

«Αισθάνομαι λίγο περίεργα θυμίζοντας πράγματα για τα οποία κάποτε όλοι μιλούσαμε στην Αριστερά, αλλά τώρα απ’ όσο γνωρίζω, δεν αναφέρει πλέον κανείς. Πριν από τις εκλογές του 2015, είχαν γίνει ουκ ολίγες έρευνες που έδειχναν τα τρομακτικά υψηλά ποσοστά ψηφοφόρων της Χ.Α. στα σώματα ασφαλείας. Γιατί δεν μιλάει κανείς γι’ αυτό τώρα; Τι πιστέψαμε; Πώς με την εκλογή της Αριστεράς στην κυβέρνηση όλοι οι αστυνομικοί έγιναν αυτομάτως δημοκράτες; Προφανώς δεν μπορεί μια δημοκρατική κυβέρνηση να διεξαγάγει έλεγχο φρονημάτων σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Μήπως όμως τα γεγονότα της Ομόνοιας παρέχουν ευκαιρία για μια δημοκρατική κάθαρση;».

Όποια μάσκα κι αν φορέσουν, μια φορά σταλινικοί, για πάντα σταλινικοί!