ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ: ΦΑΒΟΡΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί στον ελληνικό λαό –που γνωρίζει τι καπνό φουμάρει ο λεγάμενος- ν’ ακούγεται ως κακόγουστη φάρσα, αλλά δεν είναι. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σουηδικό πρακτορείο ΤΤ, οι mister Tsipras και Τραμπ είναι… «τα βαριά ονόματα για το φετινό βραβείο Νόμπελ Ειρήνης»! Επιπλέον, το πρακτορείο χαρακτηρίζει… «γκανιάν» του δύο πολιτικούς για το φετινό Νόμπελ της Νορβηγικής Ακαδημίας. 
Σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο, την υποψηφιότητα του Τραμπ για το βραβείο δικαιολογεί η συμφωνία του με τον Βορειοκορεάτη Κιμ, ενώ την υποψηφιότητα του Τσίπρα δικαιολογεί η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε, τονίζοντας ότι: «οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Μακεδονίας –Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ– έχουν ήδη χειροκροτηθεί για τη συμφωνία τους, η οποία μπορεί να δώσει τέλος σε ένα, εδώ και χρόνια, κλειδωμένο ζήτημα γύρω από το όνομα της Μακεδονίας».
Εμ, τι νομίζατε; Πως έτσι, χωρίς κάποιες ανταμοιβές, αφήνουν τα αφοσιωμένα τσιράκια τους οι διεθνείς αφέντες;   

(ΥΓ): Και στον Καμμένο, που συνήργησε αποφασιστικά στην προδοσία, κρατώντας τον Τσίπρα στην εξουσία για να υπογράψει την προδοτική Συμφωνία, δε θα δώσουν τίποτα οι παγκόσμιοι αφέντες; Ούτε ένα… μετάλλιο; Αδικία, μεγάλη αδικία!