ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ – Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υπάρχει κι ένα θέμα σοβαρότατο, που έχει να κάνει με το μέλλον του Ελληνισμού, αλλά γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας «αρμόδιος»: το δημογραφικό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ για το 2017, με πηγή τα ληξιαρχεία, οι γεννήσεις στην Ελλάδα των Μνημονίων ήταν 88.553 (μειωμένες κατά 4,7%, σε σχέση με αυτές του 2016), ενώ οι θάνατοι 124.501 (αυξημένοι κατά 4,8%). Δηλαδή, συνολικά οι θάνατοι στη χώρα μας ήταν σχεδόν 36.000 περισσότεροι από τις γεννήσεις.

Και η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο σκληρή, αν υπολογίσουμε ότι μεγάλος αριθμός από τις 88.553 γεννήσεις που καταγράφηκαν, αφορά παιδιά αλλοδαπών.
Προχωρά, λοιπόν, με γοργά βήματα η μεθοδευμένη αντικατάσταση» του πληθυσμού, καθώς κάθε χρόνο προστίθενται στον πληθυσμό της χώρας χιλιάδες «πρόσφυγες», όπως προστάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Στην αιμορραγία του Ελληνισμού, πρέπει να προστεθούν και οι χιλιάδες Έλληνες –κυρίως νέοι- που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στα ξένα, προκειμένου να ζήσουν αξιοπρεπώς. Ο αριθμός των οποίων είναι γύρω στις 500.000, μόνο τα τελευταία χρόνια!  

Ας μην κοροϊδευόμαστε, ο μόνος τρόπος σωτηρίας του Ελληνισμού, είναι η ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου και η εγκαθίδρυση Εθνικού Κράτους, της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού. Κι αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν, γιατί πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα!