ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΖΑΕΦ: ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΕ, ΡΙΞΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!

Όλα όσα προβλέψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, έγινε.

Ο Ζάεφ, λοιπόν, πανηγυρίζει για το 91% υπέρ του «ναι»  και  δηλώνει ότι θα συνεχίσει χωρίς πρόωρες εκλογές, μέχρι την ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είπε “ναι”. Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό από όλους, οι ψηφοφόροι ψήφισαν με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Θα συνεχίσω να ηγούμαι της χώρας για να μπούμε σε ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κοτζιάς, ο οποίος αφού χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα «συμβουλευτικό και όχι τμήμα των δεσμευτικών όρων της συμφωνίας των Πρεσπών», καταλήγει ως εξής:

«Οι ενστάσεις έναντι της συμφωνίας των Πρεσπών αποδείχτηκαν αναληθείς και λανθασμένες. Τα επόμενα βήματα απαιτούν νηφαλιότητα από όλες τις πλευρές ανεξαιρέτως, ώστε η θετική δυναμική της Συμφωνίας των Πρεσπών να διαφυλαχθεί».

Το οποίον σημαίνει, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν συμφωνεί με αυτό που είπε ο Καμμένος, ότι το δημοψήφισμα είναι άκυρο και δεν καταγγέλλει ως άκυρη την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά συνεχίζει αντάμα με τον Ζάεφ, μέχρι την ολοκλήρωσή της!

Επίσης, προ ολίγου, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύθηκε η είδηση ότι ο Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζάεφ και τον συνεχάρη, όχι μόνο για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλά και για την απόφασή του να μην προκηρύξει πρόωρες εκλογές, αλλά να συνεχίσει μέχρι την ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών:

«Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την επικοινωνία τους, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επαίνεσε τον Ζόραν Ζάεφ «για την αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα του να συνεχίσει στην εφαρμογή της συμφωνίας».

Άρα, οι Τσίπρας και Κοτζιάς αδειάζουν μεγαλοπρεπέστατα τον Καμμένο που έβγαλε… άκυρο το δημοψήφισμα και συνεχίζουν μαζί με τον Ζάεφ μέχρι την ολοκλήρωση της προδοσίας!

Χωρίς καμμία καθυστέρηση, λοιπόν, απόψε κιόλας,  ο Καμμένος πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση, που επιμένει στην προδοσία!  Αν είναι άντρας! Αλλιώς, να ψάξει να βρει τρύπα να κρυφτεί!