ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΗ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ… ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ;

Πάει να βγει κι από πάνω ο προδότης Καμμένος, που έδωσε στον Τσίπρα το στυλό για να υπογράψει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι το δημοψήφισμα στα Σκόπια είναι… άκυρο (λόγω του ότι η συμμετοχή έφτασε το 35%), άρα… άκυρη και η Συμφωνία των Πρεσπών!

Έσπευσε, λοιπόν, να γράψει στο Twitter:

«Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία. Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση».

Παριστάνει πως δεν γνωρίζει ότι η κυβέρνηση Ζάεφ είχε δώσει «συμβουλευτικό χαρακτήρα» στο δημοψήφισμα κι ότι η διενέργεια δημοψηφίσματος ΔΕΝ είναι μεταξύ των προϋποθέσεων της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Τι μέλλει γενέσθαι; Ο Ζάεφ θα αφήσει στην άκρη την συμμετοχή, θα πανηγυρίσει για την συντριπτική επικράτηση του «ναι» και θα συνεχίσει με την συνταγματική αναθεώρηση – η οποία είναι προϋπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ωστόσο, αν και η κυβέρνηση Τσίπρα και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, θεωρούν ότι το δημοψήφισμα είναι άκυρο και ακυρώνει την Συμφωνία των Πρεσπών, ας βγουν να το δηλώσουν ΤΩΡΑ!

Κι αν δεν το κάνουν (που δεν θα το κάνουν…), να εξηγήσει ο Καμμένος για ποιον λόγο δεν ρίχνει ούτε τώρα την κυβέρνηση και να ψάξει να βρει τρύπα να κρυφτεί!