ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΣΕ… ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: «Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΑΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ»! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Κάτι δεν πάει καλά με τον δημοσκόπο και υπουργό Επικρατείας – αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, κομμουνιστή Βερναρδάκη.

Τις προάλλες, υποστήριξε δημοσίως πως οι φίλαθλοι της Καλαμάτας που προπηλάκισαν τον συριζοβουλευτή Κωνσταντινέα και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που «επισκέφθηκε» ο «Ζακ» στην Αθήνα, έδρασαν… συντονισμένα.

Τώρα, με συνέντευξή του στην συριζοφυλλάδα «Νέα Σελίδα», προχωράει ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι η «φασιστική δεξιά» βρίσκεται πίσω απ’ όλους όσους διαμαρτύρονται για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, με σκοπό την… κατατρομοκράτηση της συγκυβέρνησης των προδοτών!

Ιδού το παραλήρημά του:

«Είναι εμφανές ότι τμήμα της φασιστικής ακροδεξιάς κλιμακώνει ένα κλίμα τρομοκρατίας, υπό το πρόσχημα του Μακεδονικού και της “προδοσίας”, και κρύβεται πίσω από συλλόγους οπαδών ή διαφόρων δήθεν πολιτιστικών συλλόγων».

(ΥΓ): Εις ότι αφορά τις κλάψες για την… «τρομοκρατία» της «φασιστικής δεξιάς», από πότε φοβούνται την τρομοκρατία οι αποδεδειγμένα προστάτες των μόνων πραγματικών τρομοκρατών σ’ αυτό τον τόπο, δηλαδή των παρακρατικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ;