ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΧΩΡΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!

Με συνοπτικές διαδικασίες σκοπεύει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, να απομακρύνει μεγάλο αριθμό «προσφύγων» από τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, το προσεχές χρονικό διάστημα. Όχι, όμως, στέλνοντάς τους από κει που ήρθαν, αλλά στην ενδοχώρα και μάλιστα σε διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ!

Ιδού τι είπε σχετικά σε συνέντευξή του ο κομμουνιστής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Βίτσας:

«Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε σπίτια 26.000 άνθρωποι από τους 66.000 που βρίσκονται στην Ελλάδα. Περιμένουμε την έγκριση από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ενός νέου προγράμματος για φιλοξενία σε ξενοδοχεία και καταλύματα 6.000 ανθρώπων για το επόμενο εξάμηνο. Μάλιστα, μέχρι τον Νοέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάστασή τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως οι Τσιπροκαμμένοι στέλνουν μήνυμα στους επίδοξους λαθρομετανάστες, που καραδοκούν στα τουρκικά παράλια και διστάζουν να περάσουν απέναντι, λόγω του συνωστισμού και των άθλιων συνθηκών που επικρατούν: κοπιάστε «προσφυγάκια», χωράνε κι άλλοι στην χώρα των ανοιχτών συνόρων! Το πολύ-πολύ να ταλαιπωρηθείτε για λίγο καιρό, αλλά μετά θα σας βολέψουμε σε διαμερίσματα!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, πόσες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία (που προβλέπονται από την Συμφωνία Τουρκίας-Ε.Ε.) έχουν κάνει οι Τσιπροκαμμένοι από την αρχή του τρέχοντος έτους μέχρι τον Αύγουστο; Μόλις 248! Τόσους όσους μας… προτιμούν μια καλή μέρα!